El-refusions abonnementsløsning

For kun 69 kr. md. tilbyder Zapp at betale 1,10kr./kWh el-refusion af den mængde strøm, der bruges til opladning af din elbil og meget mere.

Hvem kan få el-refusion?

For at være berettiget til el refusion skal du betale fuld afgift, på det el du bruger til opladning af elbiler. Derfor må du ikke få reduceret afgift på anden vis. Da elopvarmede huse samt hustande med varmepumpe får reduceret afgift kan Zapp desværre ikke tilbyde el-refusion til dig.

Solceller har de samme restriktioner, selvom du installerer en separat bi-måler, der KUN måler opladning af elbiler kan dette ikke accepteres. Her kan du læse svar fra skat ang. solceller.

Ingen binding eller skjulte gebyrer hos os

Abonnementsløsning til opladning af elbil

Som elbilist kan du få 1.10 kr tilbage i el-refusion pr. brugte kWh til opladning af din elbil. Det tager ofte 3, 6 eller helt op til 12 måneder hos andre udbydere for at få den udbetalt. Som privatperson kan du ikke gøre det alene, men her står vi klar til at hjælpe.

Serviceaftalen er allerede tjent hjem igen efter at have opladet 63kWh. Det svarer kun til én enkelt 100% opladning af en mindre elbil i måneden.

Desuden tager Zapp det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, når du har et abonnement hos os. Vi hjælper dig, hvis din oplader holder op med at virke. Vi dækker alle omkostninger inkl: forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation.

69 kr./md.

Zapp Abonnementsløsning

I samarbejde med Monta

Sådan kommer du i gang med dit Zapp Abonnement

Så nemt er det at anskaffe sig en ladeboks fra Zapp og få el-refusion

Køb en ladeboks

Vælg en af vores smarte og flotte ladebokse med den nyeste teknologi og høj sikkerhed. Zapp forhandler kun ladebokse fra europæiske producenter.

Du har også mulighed for at tilkøbe installation af ladeboksen.

Download Monta appen

Tegn et abonnement

Modtag Elrefusion

Du får nu 1,10 kr./kWh tilbagebetalt. Det vil sige at serviceaftalen allerede er tjent igen efter at have ladet 63kWh. Det svarer kun til en enkelt 100% opladning af en mindre elbil.

Læs svar på de ofte stillede spørgsmål angående elrefusion her.

Hvad nu hvis jeg allerede har en ladeboks?

Hvis du har din egen oplader, som ikke er købt hos Zapp, kan du muligvis stadig tegne abonnement hos os. Ladeboksen skal være en type Zapp accepterer med indbygget elmåler.

Ladebokse vi accepterer kan ses i vores Monta opsætningsguide.

Muligheder og funktioner med Zappmobility og Monta abonnementsløsning

Hvis du har en oplader med WIFI (smart charger) kan du udnytte disse ekstra features

Smart Charge

Smart charging er en unik algoritme, der kan optimere din opladning, så du enten lader så grønt eller så billigt som muligt. Du kan sætte dine personlige præferencer i Monta-appen, så den oplader efter dine ønsker.

“Udlej” din ladeboks

Med Monta har du mulighed for at offentliggøre din ladeboks så andre elbilister kan bruge den. Du bestemmer selv, hvad det skal koste gæsten. På den måde kan du tjene penge på din ladeboks. Du kan altid gøre din ladeboks privat, hvis du ønsker det.

Straks udbetaling
Med Monta får du øjeblikkeligt
El-refusionen udbetales oftest indenfor en time, dette varierer afhængigt af, hvornår målerne opdateres af selskaberne.
refusion og automatisk opkrævning samt udbetaling af din saldo. Du slipper altså for at skulle betale regningen til Zapp manuelt, og din el-refusion bliver automatisk udbetalt øjeblikkeligt.

El-refusion

Som en Virksomhed kan Zapp tilbyde vores kunder den elektricitetsrabat, vi har ret til. Det betyder, at vi kan videregive de besparelser, i form af el-refusion til vores kunder.

For at Zapp skal betale vores kunder elrefusion for deres elforbrug, er der nogle krav:

  • For det første skal kunden betale fuldt afgitft ud af den anvendte elektricitet. Dette betyder enhver reduceret elafgift eller gebyrer for ting som solceller, eleopvarment hus, varmepumper og lignende betyder, gør at du ikke kvalificerer dig til el-refusion, da du ikke betaler fuld afgift.
  • Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader. Hvis den går i stykker, skal vi sikre dig, at du får en anden, så du kan oplade. Dette betyder, at vi dækker gebyret for forsendelse og for at få din oplader repareret, og mens dette sker, tilbyder vi en erstatningsoplader, du må bruge, og uden ekstra gebyr. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye er kundens ansvar.

Ja. Et svar fra SKAT muliggjorde dette tidligt i 2020. Du ejer muligvis din oplader, mens Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader.

Henvisningen er her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2293082

Når du oplader din elbil refunderer Zapp 1,10 kr./kWh for den strøm, du har brugt til opladning af din elbil. 

Med Zapp’s serviceaftale har du to muligheder:

  1. Du har en ladeboks med internet kommunikation, som understøttes af Monta her får du automatisk el-refusion øjeblikkeligt efter hver opladning.
  2. En anden mulighed er at du indsender billeder af dit forbrug månedligt igennem Monta appen.

El-refusion er pt. kun godkendt indtil 2030!

For at være berettiget til el refusion skal du betale fuld afgift, på det el du bruger til opladning af elbiler. Derfor må du ikke få reduceret afgift på anden vis. Da elopvarmede huse samt hustande med varmepumpe får reduceret afgift kan Zapp desværre ikke tilbyde el refusion til dig.

Solceller har de samme restriktioner, selvom du installerer separate målere til el nettet, der KUN måler opladning af elbiler kan dette ikke accepteres. Her kan du læse svar fra skat ang. solceller.

Zapp abonnement

Du er altid dækket af Zapp, når du har et abonnement hos os. Vi håndterer din el-refusion og du kan stole på, at Zapp hjælper dig, hvis din lader holder op med at virke. Vi dækker alle omkostninger inkl.: forsendelse, serviceopkald og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye er kundens ansvar.

Midlertidige udskiftningsopladere kan variere i type, men vil altid være i samme klasse og tilbyde 11 kWh opladningsfunktion.

Easee Home har en hurtig frakoblingsenhed, som du blot kan glide ud og derefter glide ind i en ny. Ingen elektriker er påkrævet.

Alle andre væghængt ladebokse vil blive sendt til reparation og / eller en udskiftningslader vil blive tilbudt.

Andre opladere: Hvis du har en oplader, som Zapp ikke har, vil Zapp levere en, som vi har som midlertidig, vi vil gøre vores bedste for at matche din nuværende oplader så tæt som muligt baseret på tilgængelighed. Zapp betaler for forsendelse fra din bopæl til producenten eller reparationsdestinationen.

Hvis din oplader anses for at være for gammel eller slidt til at reparere, tilbyder Zapp en lignende oplader af samme værdi til brug.

Ja. Vi tilbyder kun refusion gennem appen Monta. Her får du refusion automatisk og øjeblikkeligt.

Hvis du har to ladebokse tilbyder vi også elrefusion. Det kræver blot at du har 2x serviceaftaler.

Når du skal lade offentligt, kan du evt. bruge appen Monta. Her findes mere end 150.000 ladepunkter i hele europa. Du kan i appen se hvad ladestanderen koster pr kWh og se om den er ledig. Du kan betale med kreditkort / Apple Pay / Google Pay.

Har du allerede at kompatibel laderboks? Så se vores opsætnings guide her

Hør det fra vores kunder