Komplet alt-i-én ladeløsning til boligforeninger

Send forespørgsel

Vi svare på din forespørgsel inden for 24 timer

Bemærk: Felter med * er obligatorisk

Zapp tilbyder enkle og skalerbare ladeløsninger til både små og store boligforeninger.

Ladestander til boligforening – hvorfor vælge Zapp?

Zaptec Go

Zaptec Pro

Enelion Vertica

Hypercharger

En populær og gennemtestet ladeløsning fra Zapp til boligforeninger:

Inden I føler jer i stand til at træffe et valg om ladeløsning til boligforeningen, har I sikkert mange spørgsmål om udbyder, produkter, abonnement og kontrakter. Der er i det hele taget nok at forholde sig til. Her kan I bruge os – Zapp står altid klar til at rådgive og vejlede om alt det, I kan være i tvivl om.

Vi har en dybdegående ekspertviden indenfor ladeløsninger og har erfaringen fra mange tidligere løsninger.

Lad Zapp gøre det nemt og simpelt for jer

Nemt overblik, kontrol og administration

Alle opladninger, transaktioner og selve elrefusionen bliver automatisk behandlet med systemet Monta. Det giver intet ekstraarbejde til at drifte løsningen administrativt, I kan bare følge med og få overblikket på jeres adgang til platformen.

Vælg selv prisen

Med en løsning fra Zapp kan I altid ændre ladepriserne på ladestationerne til elbiler i jeres boligforening. I kan f.eks. vælge, at jeres beboere kan lade til en given pris, mens nogle af ladestanderne også gøres tilgængelige for gæster til en anden pris.

Tjen penge

I vælger priserne og kan selv vurdere jeres ønskede margin på indtjening.

Serviceaftale og elrefusion

For kun 69 kr. om måneden pr. ladeudtag kan boligforeningen få 1,10 kr./kWh tilbagebetalt fra Zapp øjeblikkeligt efter hver opladning. Desuden tager Zapp ansvar og risiko for ladestanderne, så længe abonnementet er aktivt.

Løbende opdateringer og Premium teknologi

Alle vores ladestandere kan kommunikere via internettet og dermed modtage opdateringer samt softwareopdateringer fra Monta. I vil altid have de nyeste funktioner helt automatisk. F.eks. er en nyere opdatering kommet fra Monta, som muliggør håndtering af kø, dvs. reservation af ladestander.

Zapp-Boligforening-billede

Hvordan fungerer løsningen for boligforeningens beboere?

Det er nemt at komme i gang. Beboerne skal downloade Monta-appen og oprette sig som brugere. Derefter skal beboerne inviteres til boligforeningens ”team” i Monta-appen. Beboerne kan nu nemt starte en opladning med en ladebrik eller smartphone på boligforeningens ladestandere.

Betal kun for dit forbrug.

Alle opladninger, transaktioner og elrefusion bliver automatisk behandlet med systemet Monta. Intet ekstra arbejde til at drifte løsningen administrativt, du kan bare følge med og få overblikket på jeres adgang til platformen.

En løsning til alle elbiler og plug-in hybrid køretøjer

Vores ladestandere og ladebokse fungerer både til elbiler og plugin-hybrider, og I kan dermed dække alle behov, der kunne være for opladning på en ladestation i jeres boligforening.

Kø-funktion (reservation)

Med Monta-appen er det muligt at bruge køfunktionen. Dette er er en smart funktion, når flere beboere deles om ladestanderne.

Zapp-Boligforening-instalationbillede

Installation af ladestandere i jeres boligforening

El-installation

Zapp tilbyder installation gennem vores tætte samarbejdspartnere. Vi kan sørge for både gravearbejde og elinstallation mm. Installatøren vil også indgå som sparringspartner i rådgivningsfasen.

Dynamisk load balancering

Vores ladestandere har en meget vigtig og essentiel funktion, som kaldes ”load-balancering”. Dette betyder, at alle laderne intelligent fordeler strømmen ligeligt til de ladestandere, hvor der er sat biler til at oplade. Dette kan ske trådløst på helt op til 101 ladestandere.