Vi er Zapp Mobility

Om Zapp Mobility

Vi sætter en store ære i ærlig og korrekt rådgivning så netop din løsning passer til dit behov.

Eric Scharnowski har været Veteran i 21 år ved flyvevåbnet og stiftede i foråret 2020 Zapp ApS. Efter Eric selv anskaffede sig en Tesla model 3, opdagede han at markedet for elbil opladere samt muligheden for refusion er ganske besværligt som forbruger at få overblikket over. I dag har Zapp mange glade og tilfredse kunder, som med god rådgivning og kvalitetsprodukter har optimeret driften af deres elbil-opladning og desuden opnået økonomiske fordele ved el-refusion.

Vores mission

Zapp ApS ønsker at være den fortrukne forhandler af elbil oplader og tilbehør samt el-refusion. Desuden sætter vi en store ære i ærlig og korrekt rådgivning så netop din løsning passer til dit behov.

Det siger vores kunder om os

Stiftet og driftet af entusiasme siden 2020

Virksomheden blev stiftet i foråret 2020 af Eric, som er elbilentusiast. Siden da har virksomheden Zapp hjulpet mange danskere med at få en smart og billig ladeløsning. Vi følger hele tiden udviklingen tæt, og vil altid tilbyde de bedste produkter til prisen.

Vores værdier

Zapp ønsker at bidrage positivt til den grønne omstilling, ved at gøre det nemmere for folk at blive elbilist med en tryg ladeløsning. Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop dig. Vi sender dig selfølgelig til et andet firma, hvis ikke vi kan tilbyde noget som passer dit behov.

Besøg os

Vi tilbyder som måske de eneste i Danmark, at du kan komme forbi vores hovedkontor i Haderslev på Norgesvej 6 og se, prøve og høre om alle vores ladebokse, før du tager en beslutning. Dette er ganske gratis. Kontakt os gerne inden dit besøg.

Mød teamet bag Zapp

Zapp medarbejder

Eric Sharnowski

Founder & CEO

Zapp medarbejder

Janus Broch Mols

Partner – Head of Maketing / E-Commerce

Zapp medarbejder

Kenneth Rønnau

Manager of Sales

Zapp medarbejder

Bente Laugesen

Administrative Coordinator