Vi er Zapp Mobility

Zapp Mobility

Opstod i mangel på opladningsmuligheder

Zapp ApS blev i foråret 2020 grundlagt af Eric Scharnowski. Eric, der selv er elbilist, blev hurtig overbevist om, at der ikke var tilstrækkelig af opladningsmuligheder i Danmark, hvilket skyldtes en for ring kapacitet af offentlige ladestandere, samt muligheder for, personligt at anskaffe sig selv en ladeboks. Frustrationen var derfor stor blandt elbilsterne. Da ZappMobility åbnede for sin første onlineshop med ladestandere til elbiler voksede interessen og efterspørgslen hurtigt stor blandt private og erhvervsdrivende.

Allerede et år senere kom den danske energileverandør EWII med ombord med opkøb af 33% af Zapp. Sammen, vil de være behjælpelig med, at forsyne Danmark med en infrastruktur på ladestationer til elbilister. Om få år er der måske en halv million elbiler på de danske veje. Samarbejde med områdets største energiselskab er derfor afgørende for et nystartede firma som ZappMobility.

I dag har ZappMobility et stadig stigende antal glade og tilfredse kunder, der med god rådgivning og levering af kvalitetsprodukter har optimeret driften af deres elbilopladning samt opnået økonomisk fordel med elrefusion.

Vores værdier

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning. Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig. 

Vi støtter veteraner og idræt i Danmark

TeamGym Starup
Veterans in motion
Humlebæk boldklub

Zapp har valgt bidrage med økonomisk støtte til danske veteraner “Veterans in motion” og idrætsforeninger herunder “Team Gym Starup” og “Humlebæk Boldklub”. Vi er stolte og glade for at kunne støtte op om vores veteraner og dansk ungdomsidræt.

Det siger vores kunder om os

Mød teamet bag Zapp

Zapp medarbejder

Eric Sharnowski

Founder & CEO

Zapp medarbejder

Janus Broch Mols

Partner – Head of Maketing / E-Commerce

Zapp medarbejder

Kenneth Rønnau

Manager of Sales

Zapp medarbejder

Bente Laugesen

Administrative Coordinator