Serviceaftale

Til 31 dec 2022 og fra 1 jul 2023

For kun 69 kr. om måneden tilbyder Zapp at betale 89 øre/kWh* i elrefusion  på den mængde strøm, du bruger til opladning af din elbil. Du får mange flere fordele med i løsningen, som du kan læse mere om nedenunder.

* Refusionssats ændres igen i 2023, 2024 og 2029. Regeringen har fjernet elafgiften fra 1. jan 2023 til og med 30. juni 2023.

 Fra 1 jan 2023 til 30 juni 2023

For kun 49 kr. om måneden tilbyder Zapp en serviceaftale der dækker boksen og support.  Du skal blot ringe til Zapp og vi hjælper dig videre.  Du får stadig fuld gavn af de fordele Zapp og Monta tilbyder (dog uden refusion).

Tilmed dig “PowerBank” i Monta app og du kan tjene op til 50 kr. / md.  Din serviceaftale kan være helt gratis! (gælder kun fra 1 jan 2023 til 30 juni 2023)

Afspil video

Hvem kan få elrefusion?

For at være berettiget til elrefusion skal du betale fuld afgift på den el, du bruger til opladning af din elbil eller plugin-hybrid. Derfor må du ikke få reduceret afgift på anden vis. Da elopvarmede huse samt husstande med varmepumpe får refusion af elafgift i forvejen, er yderligere refusion ikke mulig. Desuden er der et krav om, at opladeren skal være fastmonteret. Du kan derfor ikke få elrefusion med en mobiloplader, men skal have en fast elbil-ladestation i form af en ladeboks eller en ladestander.

Solceller har de samme restriktioner, og selvom du installerer en separat bi-måler, der kun måler opladning af elbilen, kan dette ikke accepteres. Her kan du læse svar fra skat ang. solceller.

Ingen binding eller skjulte gebyrer hos os

Abonnementsløsning til opladning af elbil

Som elbilist kan du få 89 øre* tilbage i elrefusion pr. brugte kWh til opladning af din elbil. Hos andre udbydere tager det ofte 3, 6 eller helt op til 12 måneder at få den udbetalt, men med vores abonnementsløsning og Monta-appen sker udbetalingen med det samme. Som privatperson kan du ikke gøre det alene, men her står vi klar til at hjælpe.

Serviceaftalen er allerede tjent hjem igen, når du har opladet 80 kWh. Det svarer  til cirka én 100 % opladning af en  elbil om måneden.

Zapp tager desuden det fulde ansvar og den fulde risiko for din ladeboks eller ladestander, når du har et abonnement hos os. Vi hjælper dig, hvis din oplader holder op med at virke. Det vil sige, at vi dækker alle omkostninger inkl. forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation.

* Refusionssats ændres igen i 2023, 2024 og 2029. Regeringen har fjernet elafgiften fra 1. jan 2023 til og med 30. juni 2023.

Abonnement og elrefusion på din ladestander eller elboks

Du kan få elrefusion, uanset om du har en ladeboks eller ladestander fra Zapp derhjemme. Det gælder blot, at din ladeløsning skal være fastmonteret, at du ikke på anden vis må få reduceret din elafgift, og at du skal have et serviceabonnement.

På den måde får du ikke kun gavn af at kunne lade din elbil derhjemme, når det passer dig – du får også reduktion i din elpris og de mange andre fordele, der følger med i vores abonnementsløsning.

Du kan også få elrefusion på din elbil-ladestation i virksomheden eller boligforeningen

Muligheden for elrefusion gælder ikke kun for private, men er også aktuel for dig, der står over for at skulle opsætte en elbil-ladestation ved din virksomhed eller i din boligforening. Uanset hvor mange ladestandere eller ladebokse du har brug for, kan du læse mere om vores elbil-ladestandere til erhverv. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at skræddersy en løsning, der passer til din virksomheds eller forenings behov.

Til 31 dec 2022 og fra 1 jul 2023

Zapp Abonnementsløsning

69 kr. /md.

I samarbejde med Monta

Fra 1 jan 2023 til 30 juni 2023

Zapp Abonnementsløsning

49 kr. / md. (gratis med PowerBank)

I samarbejde med Monta

Hvad nu hvis jeg allerede har en ladeboks?

Hvis du har din egen oplader, som ikke er købt hos Zapp, kan du muligvis stadig tegne abonnement hos os. Ladeboksen skal være en type Zapp accepterer med indbygget elmåler.

Ladebokse vi accepterer kan ses i vores Monta opsætningsguide.

Elrefusion

 Zapp tilbyder sine kunder en elektricitetsrabat. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder besparelser på deres elregning i form 

videregive de besparelser, i form af elrefusion til vores kunder.

For at Zapp skal betale vores kunder elrefusion for deres elforbrug, er der nogle krav:

  • For det første skal kunden betale fuldt afgift ud af den anvendte elektricitet. Enhver reduceret elafgift / gebyrer for f.eks. solceller, eleopvarmet hus, varmepumper og lignende  gør at du ikke kvalificerer dig til elrefusion, da du ikke betaler fuld afgift.
  • Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader. Hvis den går i stykker, skal vi sikre dig, at du får en anden, så du kan oplade. Dette betyder, at vi dækker gebyret for forsendelse og for at få din oplader repareret. Mens dette sker, stiller vi en erstatningsoplader til rådighed, som du må bruge uden ekstra gebyr. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye er kundens ansvar og bekostning.

Ja. Et svar fra SKAT muliggjorde dette tidligt i 2020. Du ejer muligvis din oplader, mens Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader.

Henvisningen er her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2293082.

Når du oplader din elbil refunderer Zapp 89 øre/kWh*  for den strøm, du har brugt til opladning af din elbil. 

Med Zapp’s serviceaftale har du to muligheder:

  1. Du har en ladeboks med internet kommunikation, som understøttes af Monta. Her får du automatisk elrefusion øjeblikkeligt efter hver opladning.
  2. En anden mulighed er at du indsender billeder af dit forbrug månedligt igennem Monta appen

* Refusionssats ændres igen i 2023, 2024 og 2029. Regeringen har fjernet elafgiften fra 1. jan 2023 til og med 30. juni 2023.

Elrefusion er pt. kun godkendt indtil 2030!

Solceller underligger de samme restriktioner som alt anden eludstyr hvor man kan få reduceret afgift i forvejen. Få man det, er man ikke berettiget til elrefusion.

For at være berettiget til elrefusion skal du betale fuld afgift, på det el du bruger til opladning af elbiler. Derfor må du ikke få reduceret afgift på anden vis. Da elopvarmede huse samt hustande med varmepumpe får reduceret afgift kan Zapp desværre ikke tilbyde el refusion til dig.

Solceller har de samme restriktioner, selvom du installerer separate målere til elnettet, der KUN måler opladning af elbiler kan dette ikke accepteres. Her kan du læse svar fra skat ang. solceller.

Zapp abonnement

Du er altid dækket af Zapp, når du har et abonnement hos os. Vi håndterer din elrefusion og du kan stole på, at Zapp hjælper dig, hvis din lader holder op med at virke. Alt efter årsagen  dækker vi  alle omkostninger inkl.: forsendelse, serviceopkald og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye påhviler kundens ansvar & omkostning hvis defekten skyldes fejlhåndtering af opladeren eller groft hærværk.

Midlertidige udskiftningsopladere kan variere i type, men vil altid være i samme klasse og tilbyde 11 kWh opladningsfunktion.

Easee Home har en hurtig frakoblingsenhed, som du blot kan glide ud og derefter glide ind i en ny. Ingen elektriker er påkrævet.

Alle andre væghængt ladebokse vil blive sendt til reparation og / eller en udskiftningslader vil blive tilbudt.

Andre opladere: Hvis du har en oplader, som Zapp ikke har, vil Zapp levere en, som vi har som midlertidig, vi vil gøre vores bedste for at matche din nuværende oplader så tæt som muligt baseret på tilgængelighed. Zapp betaler for forsendelse fra din bopæl til producenten eller reparationsdestinationen.

Hvis din oplader anses for at være for gammel eller slidt til at reparere, tilbyder Zapp en lignende oplader af samme værdi til brug.

Ja. Vi tilbyder kun refusion gennem appen Monta. Her får du refusion automatisk og øjeblikkelig.

Hvis du har to ladebokse tilbyder vi også elrefusion. Det kræver blot at du har 2x serviceaftaler.

Når du skal lade offentligt, kan du evt. bruge appen Monta. Her findes mere end 150.000 ladepunkter i hele Europa. Du kan i appen se hvad ladestanderen koster pr kWh og se om den er ledig. Du kan betale med kreditkort / Apple Pay / Google Pay.

Du har allerede en kompatibel ladeboks?
Se vores opsætnings guide her: