Ladestandere til Erhverv

Zapp tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til erhverv. Det gør det muligt for os at dække behovet for både den mindre virksomhed med få ansatte og store virksomheder, som kræver en større kapacitet.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores eksperter

Få et komplet tilbud på ladeløsning

Vi kontakter dig og rådgiver dig med hvilken løsning du har behov for. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende besigtigelse og herefter et komplet og fast tilbud på ladeløsning evt. inkl. installation.

Kunder hos Zapp

arbejdernes landsbank logo
sagro logo
abena logo
abb logo
monta toolkit

Nem administration

Med Monta bliver det ikke nemmere at administre opsætning, priser, adgange og betalinger til ladestandere.

Zapp står for opsætningen og administrationen.

spot price fair price

Du bestemmer prisen

Bestem en fast eller dynamisk pris på dine ladestandere med mulighed for prisdifferentiering til f.eks. eksterne/interne brugere.

monta easy payment

Nem betaling

Betalingsmuligheder:

 • Ladebrik
 • Mobilepay
 • Kreditkort
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Bankoverførsel til Monta
monta smart charge

Smarte funktioner

Betalingsmuligheder:

 • SmartCharge - Oplad når strømmen er billigst
 • Resservation af ladestandere
 • Aktiver spærregebyr hvis du oplever folk holder for længe.
 • "Fleet Management" - Forbind dine flådebiler til platformen
 • Kun 1x månedlig faktura/afregningsbilag.
ladestandere erhverv
Til erhverv

Zapp Serviceaftale

Komplet løsning med eksperter hele vejen.

 • 24/7/365 telefonsupport
 • Licens til Monta enteprise
 • Roaming
 • Overvågning af oplader
 • Automatisk bogføring
 • Reservation system (Smart Que)
 • Adgang til web portal

99 kr. ekskl. moms/md. pr. ladeudtag + 4%transaktionsgebyr

Ingen binding eller skjulte gebyrer.

ladestander til erhverv

Find den rette ladestander til erhverv hos Zapp

Elbilerne fylder mere og mere på de danske veje, hvilket også medfører højere krav til opladningsmulighederne - og det gælder også for landets mange virksomheder.

Som virksomhed er der mange gode grunde til at investere i en ladestander til erhverv. Hos Zapp kan I få en skræddersyet og fremtidssikret erhvervsløsning til opladning af elbiler, så I kan oplade jeres elbiler hurtigt og effektivt, mens I er på arbejde.

Fremtidssikret ladeløsning til din virksomhed

Der er flere gode grunde til at investere i ladestandere til virksomheder. Efterspørgslen på opladningsmuligheder stiger og stiger på de danske arbejdspladser, og derfor kan det være en god investering at etablere ladestandere på arbejdspladsen, så man også sikrer optimale opladningsmuligheder i fremtiden. Derudover giver I jeres ansatte mulighed for at lade deres elbiler, når de er på arbejde, samtidig med, at I bidrager til den grønne omstilling.

Fordele ved at etablere ladestandere på arbejdspladsen

 • I bidrager til den grønne omstilling
 • I giver jeres ansatte mulighed for at lade deres elbiler, når de er på arbejde
 • I etablerer en fremtidssikret ladeløsning

I bestemmer selv, hvem der må anvende jeres standere

Med vores erhvervsløsning får I en fleksibel ladeløsning, som kan konfigureres efter jeres ønsker og behov. I bestemmer nemlig helt selv, hvem der skal have adgang til at benytte jeres ladestandere på arbejdspladsen - desuden kan I selv fastsætte kWh-prisen.

Gennem vores ladestandere til erhverv, får I bl.a. adgang til en populær mulighed, hvor I kan oprette “teams”. I kan eksempelvis oprette et team, som giver de ansatte en mere fordelagtig kWh-pris end folk udefra. I kan også vælge, at det kun er de ansatte, som har mulighed for at anvende jeres ladestandere - eller en middelvej, hvor jeres ladestandere i arbejdstiden er forbeholdt de ansatte, men på andre tidspunkter er tilgængelige for offentligheden.

Vi hjælper jer med at finde den rette ladestander til virksomheden

Uanset om I er en lille virksomhed, som ønsker at etablere en håndfuld ladestandere på arbejdspladsen, eller en stor virksomhed, som ønsker at forsyne flere hundrede ansatte med ladestandere, så har vi den rette løsning til jer.

Hvis I er en virksomhed med et begrænset ladebehov, kan vi anbefale, at I tager et kig nærmere på en Zaptec Go ladeboks, som er et af vores mest populære produkter til private forbrugere. Zaptec Go kan sættes i en serie af tre ladebokse, og den kan anvendes både gennem Monta-appen, kreditkort samt Apple og Google Play.

Er I derimod en større virksomhed, som ønsker at etablere en god håndfuld ladestandere på arbejdspladsen, kan vi anbefale Enelion Vertica og Zaptec Pro. Disse ladestandere kan nemlig håndtere helt op til 100 ladeudtag, og de er derfor den ideelle løsning til virksomheder med et stort ladebehov.

Til de virksomheder, som foretrækker den hurtige ladeløsning, kan vi anbefale Hypercharger. Hypercharger er en lyn-ladestander, som er kompatibel med CHAdeMO eller CCS2-adaptere. Her er der mulighed for 300 KW DC-opladning, og der er mulighed for at vælge en terminal til Dankort, VISA og Mastercard med tastatur til PIN-kode.

Ved valg af ovenstående ladestandere er der mulighed for at få el-refusion.

Hvad koster en ladestander til erhverv hos Zapp?

Prisen på en ladestandere til erhverv afhænger af flere faktorer. Prisen afhænger nemlig både af, hvor mange ladestandere I ønsker at etablere på arbejdspladsen, de specifikke ladestandere osv.

Ved at udfylde vores kontaktformular øverst på siden, vil I modtage et gratis og uforpligtende tilbud på ladestandere til virksomheder. Vi hjælper jer med at finde den rette løsning inkl. installation, såfremt I ønsker det.

For virksomheder

Zaptec Pro

10.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Kvalitets ladeboks med premium-teknologi

Vores mest solgte løsning af ladebokse til f.eks. offentlige parkeringspladser, arbejdspladser eller boligforeninger er ladeboksen Zaptec Pro med 1 ladeudtag på 22kW. Zaptec Pro ladeboksen er produceret i Norge og er af høj kvalitet. Zaptec Pro har indbygget WiFi&4G, hvilket gør det muligt at betjene ladeboksen via Monta appen hvor som helst.

Indbygget RFID-læser til adgangskontrol, Certificeret MID måler, Intern RCDB (Meget let installation).

Ladestationen understøtter ISO 15118, som forbereder den til Plug & Charge, State-of-Charge og andre spændende muligheder, der gør os i stand til at forbedre brugeroplevelsen. Ved hjælp af avanceret teknologi, indbygget software, cloud- konfiguration og overvågning,er ladesystemet klargjort til fremtiden.

Nem at udvide med flere ladestationer: Ved installation af ZAPTEC er infrastrukturen lagt ud for alle parkeringspladser. Hvis du får nye beboere, medarbejdere eller besøgende, der har brug for elbilopladning, kan du hurtigt og nemt skalere den eksisterende installation op uden yderligere arbejde eller investering i sikringsskabet.

Strømmen deles dynamisk på tværs af alle ladestationer. ZAPTEC udfører last- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst mulig udnyttelse.

Alpitronic Hypercharger 75-300kW
For virksomheder

Hypercharger

Kontakt os for priser

Professionel højkvalitets lyn-ladestander

DC-ladestation med CHAdeMO- eller CCS2-adaptere.
Elegant, tidløs, imponerende. Mulighed for op til 400 kW DC opladning.

Futuristisk design og perfekt funktionalitet, alt sammen i den samme enhed: en trinvis ensretter og dyre vandkølede kabler er ikke længere nødvendige.

Fås i forskellige versioner opbygget med power stack moduler. 400 kW max.

Nem installation takket være standardbeslag, præfabrikerede beslag, integreret nivellering og robuste hurtigstik.

Betaling via. Monta – Kreditkort, Apple/Google pay og Mobilpay.

Terminal: Dankort / VISA /M.C. med tastetur (PIN)

Kan bestilles i mange forskellige farve.

Wallbox Supernova 60-150kW
For virksomheder

DC-destination

Kontakt os for priser

Wallbox Supernova 60-150kW

Supernova er en komplet hurtigopladningsløsning designet ud fra fire nøgleprincipper, der gør den rentabel, skalerbar og nem at betjene.

Pålidelighed
Maksimering af oppetiden for at øge indtægten og kundetilfredsheden og samtidig reducere vedligeholdelsesomkostningerne. Alt fra vores produktdesign med fokus på pålidelighed og servicevenlighed til vores brug af realtidsdata for at optimere vedligeholdelse og administration.

Effektivitet
Lever mere effekt med optimal ressourceudnyttelse. Den samlede investering for Supernova er halvdelen eller mindre i forhold til tilsvarende opladere. Supernova er førende med hensyn til energieffektivitet og sikrer nem installation og betjening.

Brugercentreret
Takket være vores slutbrugerforståelse, opnået gennem mange års levering af hjemmeopladningsløsninger, yder vi den bedst mulige hurtigopladningsoplevelse. En problemfri oplevelse tiltrækker flere bilister, øger omsætningen og reducerer genopkald fra kunder.

Fleksibilitet
Supernova integreres i ethvert eksisterende opladningsnetværk og giver en fremtidssikret løsning med enkle alternativer for at øge dens effekt såvel som kompatibilitet med nutidens og morgendagens elektriske køretøjer.

Betaling via. Monta – Kreditkort, Apple/Google pay og Mobilpay.

Terminal: Dankort / VISA /M.C. med tastetur (PIN)

Tilskud til ladestander til erhverv

Det har tidligere været muligt for virksomheder at søge om tilskud til etablering af ladestandere til erhverv, men dette er desværre ikke længere muligt. I har dog stadig mulighed for at få el-refusion for ladestandernes strømforbrug.

Få el-refusion gennem Zapps serviceaftale

Desuden kan I gennem Zapp få el-refusion på jeres ladestandere. Det betyder, at I kan få afgiften tilbage i el-refusion pr. brugte kWh*. Det sker ved hjælp af vores serviceaftale hos Zapp og Monta-appen, som sikrer udbetaling med det samme. Zapp tager desuden det fulde ansvar for ladestanderne, når I har et abonnement hos os. Det vil sige, at vi dækker alle omkostninger inkl. forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens jeres defekte ladestander er til reparation.

*Læs mere om satsen for el-refusion her.

opsaetning ladestander til erhverv

Hurtig opsætning af ladestander til erhverv

I Danmark er det lovpligtigt, at installationen af ladestanderen skal udføres af en autoriseret elektriker. Når I indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på ladestander til virksomheder gennem vores kontaktformular, så hjælper vi naturligvis også med at få opsat jeres ladestandere korrekt.

Opsætningen af ladestandere til erhverv er desuden fradragsberettiget.

Med os får du

Fleksible løsninger

Zapp er helt uden skjulte gebyrer og Zapp giver mulighed for at lave kundesspecifikke køb/løsninger.

Ingen betaling & ingen fakturering

Med Monta appen skal brugeren blot tilføje sit kreditkort, betaling og udbetaling af elrefusion foregår automatisk og øjeblikkeligt.

Du bestemmer prisen

Med Monta appen bestemmer du selv prisen pr kWh. Opsæt Teams hvorved du kan udvælge personer der skal kunne lade til en særlig pris, såsom dine medarbejdere.

Salg af højkvalitets ladeboks

Zapp forhandler kun ladere af høj kvalitet af velkendte mærker som er gennemtestet. Hos Zapp får du professionel rådgivning og holdbare løsninger, der passer dine behov.

Serviceaftale – elrefusion abonnement

Zapp tilbyder en serviceaftale, hvor du får elrefusion.

Vi kan stå for installation

Zapp kan sørge for installationen. Vi har samarbejdsaftaler med dygtige og erfarne elektrikere i hele landet.

Personlig og ærlig rådgivning

Ring til os og få en snak om dit behov, vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå dit behov og præsentere dig for mulighederne.