Ladestandere til Erhverv

Zapp tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til erhverv. Det gør det muligt for os at dække behovet for både den mindre virksomhed med få ansatte og store virksomheder, som kræver en større kapacitet.

Din fleksible ladeoperatør

Ladestandere til erhverv

Elbiler er populære som aldrig før, og som virksomhed er der mange gode grunde til at få opsat sine egne ladestandere til erhverv. Med Zapp kan du få en skræddersyet og fremtidssikret erhvervsløsning til opladning af elbiler, uanset virksomhedens størrelse.

Er jeres virksomhed klar til, at ansatte og kunder kan lade deres elbiler op på arbejdet?

Ønsker I at tiltrække kunder, kan I gøre det endnu mere attraktivt at besøge jeres virksomhed eller forretning ved at opsætte ladestandere, som gør det muligt for kunderne at lade elbilen op, mens de er på besøg hos jer. Der er samtidig en god signalværdi i at tilbyde gode forhold for de klimavenlige biler.

For jeres medarbejdere er det også en meget konkret fordel, at de har adgang til opladning af deres elbil på arbejdet. Måske har I medarbejdere, der ikke har en ladeboks derhjemme, og for dem vil det være en stor hjælp at kunne lade elbilen på arbejdspladsen, da de så slipper for at bruge offentlige ladestandere. Også elbilejere med ladebokse derhjemme vil kunne drage nytte af muligheden for opladning af elbilen på arbejdet, hvis batteriet skulle trænge til det.

Vælg, hvem der kan bruge ladestanderen på hvilket tidspunkt

Med vores erhvervsløsning får I en fleksibel løsning, som kan konfigureres efter jeres ønsker og behov. Hvem skal for eksempel kunne bruge jeres ladebokse eller ladestandere? Det vælger I helt selv – og I kan også selv fastsætte kWh-prisen.

En populær mulighed er at oprette “teams”, så alle ansatte eksempelvis kan lade til en mere fordelagtig kWh-pris end folk udefra. I kan også vælge, at det kun er ansatte, der har adgang til at bruge ladestanderne – eller en middelvej, hvor jeres ladestandere i arbejdstiden er forbeholdt de ansatte, men på andre tidspunkter er tilgængelige for offentligheden.

Som virksomhed kan I via Zapp få elrefusion på jeres ladestandere. Det betyder, at I kan få 69,7 øre tilbage i elrefusion pr. brugte kWh*. Det sker ved hjælp af vores abonnementsløsning og Monta-appen, som sikrer udbetaling med det samme. Zapp tager desuden det fulde ansvar ladestanderne, når du har et abonnement hos os. Det vil sige, at vi dækker alle omkostninger inkl. forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation. 
Læs mere om elrefusion ved Zapp.

Læs mere ved at klikke her:Refusionssats ændres igen i H2 2023, 2024, 2028, 2029 og 2030. Regeringen har fjernet elafgiften fra 1. jan 2023 til og med 30. juni 2023.

Ladestander erhverv: Forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger

Uanset om I er en lille virksomhed med behov for at kunne oplade mindre end en håndfuld elbiler eller en stor organisation med mange hundrede ansatte, findes der en rigtig ladeløsning til jer.

Til det begrænsede ladebehov på arbejdspladsen kan I bruge Zaptec Go ladestander, der også er et af vores mest populære produkter til private. Zaptec Go kan sættes i serie af tre ladebokse, og der kan både betales via Monta-appen, kreditkort samt Apple og Google Pay.

Har I brug for op til 100 ladeudtag, skal I se nærmere på Enelion Vertica og Zaptec Pro, der henholdsvis kan sættes i serie af 100 og 101 ladestandere. Her kan der betales via Monta samt Apple og Google Pay. Ligesom med Zaptec Go er det muligt at få el-refusion med disse to lademuligheder.

Til slut har vi Hypercharger, som er en lyn-ladestander. Den er derfor kompatibel med CHAdeMO eller CCS2-adaptere. Her er der mulighed for 300 kW DC-opladning, og der kan desuden vælges en terminal til Dankort, VISA og Mastercard med tastatur til PIN. Også her er der naturligvis mulighed for el-refusion.

Vi hjælper jer med en elbil ladestander til erhverv

Hos Zapp har vi stor erfaring i at lave opsætninger og konfigurationer, der passer til forskellige typer virksomheder. Vi har skalerbare løsninger, som giver jer muligheden for at opsætte et minimum af ladestandere til at begynde med og senere tilføje flere, hvis behovet skulle opstå.

I er altid velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde jer. Skriv til os på kundeservice@zapp.dk eller ring på 4271 3730. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

Vores AC-løsninger til erhverv

Zaptec Go

Til dig der ønsker 1-3 ladeboks(e)

✓ Kan sættes i serie af 3 ladebokse

✓ Betaling via Monta – Kreditkort, Apple/Google pay

✓ Mulighed for el refusion via Monta

4.559 kr. / stk. ekskl. moms.

Enelion Vertica

Passer til virksomheder som ønsker op til 100 ladeudtag

✓ Kan sættes i serie af 100 ladestandere

✓ Indbygget MID kvailtet-måler

✓ Betaling via Monta – Apple/Google pa

✓ 2 ladeudtag i en stande

✓ Mulighed for el refusion via Monta

21.999 kr. / stk. ekskl. moms.

Zaptec Pro

Passer til virksomheder som ønsker op til 101 ladeudtag

✓ Indbygget MID kvailtet-måler

✓ Kan sættes i serie af 101 ladebokse

✓ Betaling via Monta – Apple/Google pay

✓ Mulighed for el refusion via Monta

10.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Easee Charge

Passer til virksomheder som ønsker op til 101 ladeudtag

✓ Indbygget MID kvailtet-måler

✓ Kan sættes i serie af 101 ladebokse

✓ Betaling via Monta – Apple/Google pay

✓ Mulighed for el refusion via Monta

9.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Vores DC-løsninger til erhverv

Alpitronic Hypercharger

Hurtig opladning. Simpel administration og drift

✓ Hurtig opladning

✓ Dankortterminal

✓ Betaling via Monta – Apple/Google pay

✓ Mulighed for el refusion via Monta

Kontakt os for pris

Wallbox Supernova

Hurtig opladning. Simpel administration og drift

✓ Hurtig opladning

✓ Dankortterminal

✓ Betaling via Monta – Apple/Google pay

✓ Mulighed for el refusion via Monta

Kontakt os for pris

Flere tusinde glade kunder

Allerede flere tusinde kunder har valgt Zapp som deres fortrukne forhandler – vi giver personlig og professionel rådgivning, så du får dit behov dækket

Fremtidssikrede ladebokse

Softwareopdateringer, internet integration og integration med Monta sikrer dig den optimale ladeløsning

Serviceaftale der dur

Fra 1 juli 2023, få 69,7 øre/kWh* elrefusion, og Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt

Læs mere ved at klikke her: Refusionssats ændres igen i H2 2023, 2024, 2028, 2029 og 2030. Regeringen har fjernet elafgiften fra 1. jan 2023 til og med 30. juni 2023.

Smarte ladebokse

Høj kvalitet, de bedste sikkerhedsstandarder og den nyeste teknologi – kun fra førende producenter

Kontakt os direkte

Kontakt os gerne med informationer om jeres behov og ønsker. Vi har løsninger til både små og store virksomheder, som er skalerbare.

Lad os rådgive dig – nemt og forståeligt.

Med os får du

 • Fleksible løsninger

  Zapp er helt uden skjulte gebyrer og Zapp giver mulighed for at lave kundesspecifikke køb/løsninger.

 • Ingen betaling & ingen fakturering

  Med Monta appen skal brugeren blot tilføje sit kreditkort, betaling og udbetaling af elrefusion foregår automatisk og øjeblikkeligt.

 • Du bestemmer prisen

  Med Monta appen bestemmer du selv prisen pr kWh. Opsæt Teams hvorved du kan udvælge personer der skal kunne lade til en særlig pris, såsom dine medarbejdere.

 • Salg af højkvalitets ladeboks

  Zapp forhandler kun ladere af høj kvalitet af velkendte mærker som er gennemtestet. Hos Zapp får du professionel rådgivning og holdbare løsninger, der passer dine behov.

 • Serviceaftale – elrefusion abonnement

  Zapp tilbyder en serviceaftale, hvor du får 69,7/kWh i elrefusion fra 1 juli 2023.

 • Vi kan stå for installation

  Zapp kan sørge for installationen. Vi har samarbejdsaftaler med dygtige og erfarne elektrikere i hele landet.

 • Personlig og ærlig rådgivning

  Ring til os og få en snak om dit behov, vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå dit behov og præsentere dig for mulighederne.