haderslev kommune

Om Zapp Mobility

Zapp ApS blev i foråret 2020 grundlagt af Eric Scharnowski. Eric, der selv er elbilist, blev hurtig overbevist om, at der ikke var tilstrækkelig af opladningsmuligheder i Danmark, hvilket skyldtes en for ring kapacitet af offentlige ladestandere, samt muligheder for, personligt at anskaffe sig selv en ladeboks. Frustrationen var derfor stor blandt elbilsterne.

Allerede et år senere kom den danske energileverandør EWII med ombord med opkøb af 33% af Zapp. I 2023 tibagekøbte Zapp sine anparter og kunne derefter byde velkommen til Heymate's nye investeringsselskab som investor.

I dag har ZappMobility et stadig stigende antal glade og tilfredse kunder, der med god rådgivning og levering af kvalitetsprodukter har optimeret driften af deres elbilopladning samt opnået økonomisk fordel med elrefusion.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig.

Vi støtter veteraner og idræt i Danmark

Zapp har valgt bidrage med økonomisk støtte til danske veteraner “Veterans in motion” og idrætsforeninger herunder “Team Gym Starup” og “Humlebæk Boldklub”. Vi er stolte og glade for at kunne støtte op om vores veteraner og dansk ungdomsidræt.