Komplet alt-i-én ladeløsning til boligforeninger

Zapp tilbyder enkle og skalerbare ladeløsninger til både små og store boligforeninger.

Send forespørgsel

Vi svare på din forespørgsel inden for 24 timer

Zapp tilbyder enkle og skalerbare ladeløsninger til både små og store boligforeninger

I takt med at flere og flere køber elbil, bliver der større behov for adgang til ladestandere i boligforeninger og boligselskaber. Zapp tilbyder en komplet ladeløsning til boligforeninger med ladeudstyr, installation og service. Vi hjælper jer godt igennem hele processen – fra rådgivning om valg af ladestander(e) ud fra jeres behov og til installation gennem certificerede og lokale installatører.

Hvorfor skal vi som boligforening anskaffe ladestandere til elbiler?

Der er flere gode grunde til, at I som boligforening skal overveje at tilbyde beboerne en smart og nem løsning til opladning af deres elbiler: 

Det er en god service over for beboere, besøgende og gæster i området at give dem mulighed for klimavenlig opladning af deres elbiler.
Hverdagen bliver nemmere for beboere, fordi de kan oplade elbil tæt på deres bolig.
Boligforeningen bliver endnu mere attraktiv for potentielle lejere, der ønsker klimavenlig transport.
I viser, at I er en moderne og intelligent boligforening, som tager ansvar og bidrager til en effektiv ladeinfrastruktur.
I er med til at skubbe til, at flere tager beslutningen om at skifte fra benzin og diesel til ren el.
I får renere og friskere luft i de grønne områder og parkeringsarealer omkring boligerne.

Læs mere om, hvordan opladningen kommer til at fungere for beboerne nedenfor.

Hos Zapp forhandler vi europæisk producerede ladestationer af den højeste kvalitet. Vi har nøje udvalgt modellerne her på vores hjemmeside, så du trygt kan købe en ladestander til boligforeningen – og samtidig være sikker på, at den lever op til alle dine krav til brugervenlighed, økonomi og sikkerhed.

Ladestander til boligforening – hvorfor vælge Zapp?

✓ I ejer løsningen og har fuld kontrol

✓ Kvalitets ladestandere som er gennemtestet med den højeste sikkerhed og premium teknologi

✓ Gratis opsætning / vejledning i administrationssystemet Monta

✓ Nemt og smart administrationssystem til fuld automatisk at kontrollere ladestandere, transkationer og elrefusion.

✓ Nem betaling og adgang med ladebrik, smartphone (Apple Pay / Google Pay /MobilPay) og kreditkort

✓ Vælg selv jeres pris til beboerne og vælg om ladestanderne skal være offentlige for andre og evt. i hvilke tidsrum.

✓ Skalérbare løsninger – udvid og tilføje flere ladestandere efterhånden som behovet stiger.

✓ Effekt på op til 22 kW pr. ladeudtag (AC)

✓ Mulighed for installation af hurtig/lyn lader.

En gennemtestet løsning på ladning af elbil til boligforening

Inden I føler jer i stand til at træffe et valg om en ladeløsning til boligforeningen, har I sikkert mange spørgsmål om udbydere, produkter, abonnement og kontrakter. Der er i det hele taget nok at forholde sig til. Her kan I bruge os – Zapp står altid klar til at rådgive og vejlede om alt det, I kan være i tvivl om.


Vi har en dybdegående ekspertviden indenfor ladeløsninger og har erfaring fra mange tidligere løsninger. Vores eksperter indenfor ladestandere til elbiler står klar til at hjælpe dig. Kontakt os her: kundeservice@zapp.dk eller telefon: +45 4271 3730

Lad Zapp gøre det nemt og simpelt at vælge en ladeløsning i boligforeningen

Nemt overblik, kontrol og administration

Alle opladninger, transaktioner og selve elrefusionen bliver automatisk behandlet med systemet Monta. Det giver intet ekstraarbejde til at drifte løsningen administrativt, I kan bare følge med og få overblikket på jeres adgang til platformen.

Vælg selv prisen

Med en løsning fra Zapp kan I altid ændre ladepriserne på ladestationerne til elbiler i jeres boligforening. I kan fx vælge, at jeres beboere kan lade deres bil til en given pris, mens nogle af ladestanderne også gøres tilgængelige for gæster til en anden pris.

Tjen penge

I vælger priserne og kan selv vurdere jeres ønskede margin på indtjening.

Serviceaftale og elrefusion

For kun 99 kr. ekskl. moms + 4% transaktionsgebyr pr. måneden/ladeudtag kan boligforeningen få 69.7 øre/kWh* tilbagebetalt fra Zapp øjeblikkeligt efter hver opladning. Desuden tager Zapp ansvar og risiko for ladestanderne, så længe abonnementet er aktivt.
Læs mere om elrefusion.

*Refusion gælder fra i. juli 2023. Sats er uden MOMS

Løbende opdateringer og Premium teknologi

Alle vores ladestandere kan kommunikere via internettet og dermed modtage opdateringer samt softwareopdateringer fra Monta. I vil altid have de nyeste funktioner helt automatisk. Fx er der kommet en nyere opdatering fra Monta, som muliggør håndtering af kø, dvs. reservation af ladestander.

Ladestander boligforening - sådan fungerer løsningen for beboerne

Det er nemt at komme i gang med vores komplette alt-i-én løsning til opladning af elbiler i jeres boligforening. Beboerne skal downloade Monta-appen og oprette sig som brugere. Derefter skal beboerne inviteres til boligforeningens ”team” i Monta-appen. Beboerne kan nu nemt starte en opladning med en ladebrik eller smartphone på boligforeningens ladestandere.

Betal kun for forbrug

Alle opladninger, transaktioner og elrefusion bliver automatisk behandlet med systemet Monta. Der er derfor intet ekstra arbejde til at drifte løsningen administrativt, men du kan altid følge med og få overblikket på jeres adgang til platformen.

En løsning til alle elbiler og plug-in hybrid køretøjer

Vores ladestandere og ladebokse fungerer både til elbiler og plugin-hybrider, og I kan dermed dække alle behov, der kunne være for opladning på en ladestation i jeres boligforening.

Kø-funktion (reservation)

Med Monta-appen er det muligt at bruge kø-funktionen, hvor man kan reservere en plads i køen. Dette er er en smart funktion, når flere beboere deles om ladestanderne i boligforeningen.

Installation af ladestandere i jeres boligforening

El-installation

Zapp tilbyder installation gennem vores tætte samarbejdspartnere (lokale autoriserede elinstallatører). Vi kan sørge for både gravearbejde og elinstallation. Installatøren vil også indgå som sparringspartner i rådgivningsfasen.

Dynamisk load balancering

Vores ladestandere har en meget vigtig og essentiel funktion, som kaldes ”load-balancering”. Det betyder, at alle laderne intelligent fordeler strømmen ligeligt til de ladestandere, hvor der er sat biler til at oplade. Dette kan ske trådløst på helt op til 101 ladestandere.

Fandt du intet svar?

Hvis du ikke fandt det svar, du ledte efter, kan du stille dit spørgsmål her.
Vi besvarer alle spørgsmål inden for 24 timer.