Opladning af elbil uden abonnement

Leder du efter en ladeboks uden abonnement? Så er du landet det helt rigtige sted, for hos Zapp vælger du nemlig selv, om du vil købe din ladeboks med eller uden et abonnement. 

Her beskriver vi, i hvilke scenarier det kan være fornuftigt at overveje at købe en ladeboks uden abonnement, og hvornår det er mest hensigtsmæssigt at vælge en ladeboks med abonnement.

Herunder finder du nogle af vores mest populære ladebokse uden abonnement.

ladeboks uden abonnement

Hvornår bør man vælge en ladeboks uden abonnement? 

Der kan være flere scenarier, hvor det vil være mest hensigtsmæssigt og billigst at vælge en ladeboks uden abonnement, eksempelvis hvis du har et begrænset kørselsbehov eller hvis din bolig opvarmes med el eller hvis du har solceller i dit hjem.

Når du vælger at oplade din elbil uden et abonnement, betyder det også, at du ikke skal betale omkostningerne til en serviceaftale for din elbil hver måned. Dog betyder det også, at du selv løbende skal sørge for vedligeholdelse af ladeboksen. Derudover kan du heller ikke opnå reduceret elafgift, medmindre du vælger en ladeboks med abonnement. 

Derfor bør du overveje at vælge at lade din elbil uden et abonnement, hvis du:

  • Kører under 5.000 kWh om året.
  • Din boligs primære varmekilde er el eller hvis du har solceller
opladning elbil uden abonnement

Vælg ladeboks uden abonnement, fordi du har solceller eller elvarme

En af grundene til at vælge et abonnement er for mange, at de får mulighed for el-refusion. Den mulighed gælder dog ikke alle husstande, og er du en af de undtagede, kan det give mening at overveje opladning af din elbil uden abonnement. Det gælder, hvis du allerede har afgiftsfritaget strøm i dit hjem. Det har du, hvis du:

• bliver forsynet helt eller delvist med strøm fra solceller.

• har en bolig, der er opvarmet med elvarme, jordvarme eller varmepumpe.

I de tilfælde kan du overveje, om prisen for et abonnement er for høj, når du ikke får mulighed for el-refusion. 

ladestander uden abonnement

Overvej en ladestander uden abonnement ved begrænset kørselsbehov  

Kører din elbil kun få kilometer, eller lader du den primært op på offentlige ladestandere eller måske på din arbejdsplads? Så kan du også overveje, om prisen på et abonnement er godt givet ud for dit vedkommende, eller om det bedre kan betale sig at købe en ladeboks uden abonnement.

Et abonnement eller en serviceaftale koster typisk mellem 70 og 100 kr., som for de flestes vedkommende hurtigt er tjent hjem igen via den el-refusion, de kan få for hver kWh, de bruger. Har du et meget lille forbrug af el til din elbil derhjemme, er det ikke sikkert, at det regnestykke falder ud til din fordel – og så kan opladning uden abonnement bedre betale sig. 

For langt de fleste vil et abonnement dog stadig være den mest attraktive løsning, da det kræver et meget begrænset ladebehov at holde sig under den mængde kWh, der udgør grænsen for, hvornår et abonnement kan betale sig.

Opdag de bedste ladebokse uden abonnement hos Zapp

Hos Zapp kan alle vores ladebokse købes med eller uden et abonnement. Det er derfor helt op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Herunder finder du nogle af vores bedste  ladebokse uden abonnement. 

Zaptec Go

Zaptec Go er en af vores mest populære ladebokse uden abonnement. Den har et stilrent og enkelt design samt den nyeste teknologi, der gør det nemmere for dig at oplade din bil. 

Zapp Maxicharger

Med en Maxicharger fra Zapp får du en ladeboks, der passer til alle elbiler. Den er nem at vedligeholde og installere og sikrer pålidelig opladning med høj sikkerhed. 

Easee Lite

Easee Lite er en stilfuld oplader, der passer til alle elbiler og sikrer dig hurtig og effektiv opladning. Den giver dig direkte adgang til boksen med indbygget WiFi og 4G-forbindelse, hvilket gør det nemt at kommunikere med boksen og dens funktioner. 

opladning uden abonnement

Offentlig opladning uden abonnement - er det muligt?

Når man taler om opladning med og uden abonnement, handler det ikke kun om opladning derhjemme, som man skal tage stilling til. Der findes faktisk også løsninger, hvor man betaler et abonnement for at kunne oplade på farten. 

Men hvad gør man så, hvis man har besluttet at undlade et abonnement? Heldigvis kan du sagtens oplade din elbil ved en offentlig ladestander uden abonnement. Langt de fleste ladestandere betales via en app, hvor du betaler for den strøm, du bruger ved den pågældende ladestander. Læs mere om det her.

Det er altså ikke noget problem at tanke strøm på farten, hvis du vælger at oplade din elbil uden abonnement. Hos Zapp har du mulighed for at vælge en ladebrik, når du oplader uden abonnement, som kan bruges sammen med Monta-appen på flere tusinde offentlige ladere.

ladeboks til elbil uden abonnement

Er du stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl om, du bør vælge en ladeboks uden abonnement?

Alle vores ladebokse er tilgængelige både med og uden abonnement, så du har fuld frihed til at vælge den løsning, der bedst passer til dig, dit forbrug og dit kørselsmønster.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken ladeløsning der er optimal for dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på 4271 3730 eller sende en mail til kundeservice@zapp.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en ladeboks uden abonnement?

Når du vælger en ladeboks uden abonnement og serviceaftale, betaler du kun prisen for selve ladeboksen. Hos os kan du købe en ladeboks uden abonnement, hvor priserne starter fra kun 3.199 kr. ekskl. installation. Du har mulighed for at købe installationen gennem os, hvor vi kan finde en lokal installatør i dit område.

Hvilken ladeboks uden abonnement er den bedste?

Du bør vælge den ladeboks uden abonnement, der bedst opfylder dine krav og præferencer til en fremtidig ladeboks. Hos Zapp tilbyder vi et bredt udvalg af ladebokse uden abonnement, hvor de mest populære valg er Zaptec Go, Zapp Maxicharger og Easee Lite.