Ladeboks med refusion 

En ladeboks med refusion giver dig mulighed for at få refunderet elafgiften på den strøm, din ladeboks bruger. For at opnå refusion for strømforbruget til opladning kræver det, at du køber din ladeboks med en serviceaftale, der fungerer som en abonnementsordning. 

Hos Zapp har du mulighed for at købe alle vores ladebokse med en serviceaftale, og du får 84 øre/kWh i elfusion. Derudover sørger vi for at vedligeholde og reparere din ladeboks, hvis uheldet skulle være ude.

elbil abonnement

Derfor skal du vælge et elbil abonnement fra Zapp

✓ Du får 84 øre/kWh i elrefusion, og Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt.

✓ Der er ingen binding eller skjulte gebyrer, og du kan opsige når som helst.

✓ Zapp tager det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, så længe du har et aktivt abonnement.

✓ Køber du en ladeboks hos Zapp, ejer du selv boksen.

✓ Zapp samarbejder med Monta. Monta-appen kan bruges på mange hundrede tusinde private og offentlige ladebokse i hele Europa, og flere er på vej.

✓ Du får adgang til ekstra features som Smart Charge, udlejning, straksudbetaling af elrefusion og meget mere.

Betaler det sig at vælge en ladeboks med abonnement? 

For langt de fleste vil det sandsynligvis kunne betale sig at købe sin ladestander med abonnement, da det giver dig ret til refusion af strømforbruget til opladning. 

Om det er en økonomisk fordel for dig, afhænger af flere faktorer, herunder dit kørselsbehov og om du allerede modtager refusion af elafgiften på grund af f.eks. en varmepumpe eller solceller i dit hjem. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt elbilopladning med abonnement er det rigtige valg for dig, kan du tage vores ladebokstest her.

Beregn din pris på et ladeabonnement hos Zapp

Ved at indtaste nogle få oplysninger om din elbil, kørsel og opladnings mønster kan du herunder beregne dine omkostninger til opladning, hvis du vælger et ladeabonnement fra Zapp.

Hvad kræver det at få en ladeboks med refusion?

Der er mange fordele ved at have sin egen ladeboks derhjemme. Én af dem er muligheden for at købe ladeboksen med et abonnement, der giver dig refusion.

Refusion af elafgiften gælder udelukkende ved hjemmeopladning og er derfor ikke tilgængelig ved offentlige ladestandere. Derfor kræver en ladeboks med refusion først og fremmest, at du har mulighed for at oplade din bil derhjemme. Der er desuden flere andre krav, der skal opfyldes, for at du kan få refusion for din ladeboks.

Læs mere om, hvordan elrefusion fungerer i forhold til din elbil her.

Der er mange penge at spare med et ladeabonnement til din elbil

Den mest effektive vej til besparelser på opladning er et ladeabonnement til din elbil. Når du vælger vores serviceaftale, får du adgang til en bred vifte af muligheder for at styre og optimere dit elforbrug, så omkostningerne minimeres mest muligt. Prisen for abonnementet er kun 69 kr. om måneden, hvilket hurtigt tjener sig selv hjem. De mange fordele, der medvirker til at reducere dine eludgifter, inkluderer blandt andet:

Du får elrefusion på 84 øre/kWh. Det er med til at gøre prisen på el til opladning af din elbil væsentligt lavere end resten af den el, der bruges i husstanden.

Du med appen Monta kan bruge Smart Charge-funktionen, der hjælper dig med at lade din bil på de mest økonomiske tidspunkter af døgnet.

Zapp har den fulde risiko for din ladeboks, hvilket betyder, at der ikke kommer uforudsete udgifter til for eksempel reparationer. Skulle der mod forventning opstå problemer med boksen, sørger vi for, at den bliver repareret, og at du samtidig har en låneboks til rådighed.

Du har mulighed for at gøre din ladeboks offentlig, så andre kan lade deres biler til en pris, som du selv fastsætter. På den måde kan du tjene penge på din ladeboks eller ladestander, mens du ikke selv bruger den.

ladeabonnement

Kontakt os og hør mere om Zapps ladeabonnement

Hvis det billige elbilabonnement eller de mange andre fordele har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi har allerede flere tusinde tilfredse kunder som har valgt en af vores ladebokse med refusion, og du kan også drage fordel af vores omfattende viden om alle vores produkter og de opladningsløsninger, der findes på markedet og hos os.

Send os en e-mail på kundeservice@zapp.dk eller ring til os på 42 71 37 30, så hjælper vi dig gerne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken ladeboks med refusion er den billigste?

Hos Zapp kan du få refusion på alle vores ladebokse, når du køber dem med en serviceaftale hos os. Den billigste ladeboks med refusion er Zapp MaxiCharger, som du kan købe for kun 3.799 kr. Du kan se vores fulde udvalg af billige ladebokse med refusion her på siden.

Er det en fordel at vælge en ladeboks med en serviceaftale?

Det kan absolut være en fordel at vælge en ladeboks med en serviceaftale, men det afhænger af, hvor meget du kører, og om du allerede modtager refusion af elafgiften, f.eks. hvis du har en varmepumpe eller solceller. Om det er økonomisk fordelagtigt for dig, afhænger også af din individuelle situation. Du kan tage vores test for at finde ud af, hvilken løsning der er mest fordelagtig for dig.