Hvad koster elbil-opladning med abonnement?
Beregn din Zapp-pris her.

Med få valg af elkøretøjet, kørsel og pris per kWh kan vi hjælpe dig med at få indsigt i dine udgifter mht. strømforbruget til bilen.

Beregningen er lavet med udgangspunkt i 100 % hjemmeopladning med Zapp Abonnement, der giver 84 øre/kWh i elrefusion. (Fra 1. juli 2023)

Derfor skal du vælge et Zapp Abonnement til din elbil

✓ Du får 84 øre/kWh i elrefusion, og Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt.

✓ Der er ingen binding eller skjulte gebyrer, og du kan opsige når som helst.

✓ Zapp tager det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, så længe du har et aktivt abonnement.

✓ Køber du en ladeboks hos Zapp, ejer du selv boksen.

✓ Zapp samarbejder med Monta. Monta-appen kan bruges på mange hundrede tusinde private og offentlige ladebokse i hele Europa, og flere er på vej.

✓ Du får adgang til ekstra features som Smart Charge, udlejning, straksudbetaling af elrefusion og meget mere.

Hvilke faktorer påvirker dine udgifter til el?

I teorien er det et simpelt regnestykke, der skal til for at regne ud, hvor store dine eludgifter kommer til at være. Du ganger prisen for én kWh med det antal kWh, du skal bruge på at lade din elmobil op. I praksis er det bare lidt mere kompliceret, fordi dit forbrug påvirkes af mange faktorer, som du ikke altid har kontrol over.

Én af dem er varierende elpriser – det kan både være i markedet generelt og i form af de variationer, der sker i løbet af et døgn. Efterspørgslen på el er generelt mindst om natten og midt på dagen, og derfor er der penge at spare, hvis du kan lade på netop de tidspunkter. Andre faktorer er dit batteris kapacitet i kW, ladeboksens strømføring, og hvor mange faser du kan udnytte, når du lader op.

Alt i alt ender det med at være en udregning af de lidt mere komplicerede, når du skal forudsige dit kommende elforbrug med en ladeboks derhjemme. Det er netop årsagen til, at vi har valgt at lave en prisberegner, der kan hjælpe dig på vej. Udregningen er naturligvis forsimplet af de årsager, vi har nævnt ovenfor, men den kan stadig give dig en indikation af, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig. Hvis du er interesseret i endnu mere dybdegående information og vejledning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Derfor er der mange penge at spare med et lade-abonnement til din elbil

Den nok mest effektive genvej til at spare penge på opladning er et lade-abonnement til din elmobil. Vælger du vores Zapp Abonnement, får du nemlig en lang række muligheder for at styre og optimere dit elforbrug, så udgifterne bliver så lave som overhovedet muligt. Prisen for abonnementet er beskedne 75 kr. om måneden, som hurtigt er tjent hjem igen. De mange fordele, som er med til at minimere dine eludgifter, omfatter bl.a.:

Du får elrefusion på 84 øre/kWh. Det er med til at gøre prisen på el til opladning af din elbil væsentligt lavere end resten af den el, der bruges i husstanden.

Du med appen Monta kan bruge Smart Charge-funktionen, der hjælper dig med at lade din bil på de mest økonomiske tidspunkter af døgnet.

Zapp har den fulde risiko for din ladeboks, hvilket betyder, at der ikke kommer uforudsete udgifter til for eksempel reparationer. Skulle der mod forventning opstå problemer med boksen, sørger vi for, at den bliver repareret, og at du samtidig har en låneboks til rådighed.

Du har mulighed for at gøre din ladeboks offentlig, så andre kan lade deres biler til en pris, som du selv fastsætter. På den måde kan du tjene penge på din ladeboks eller ladestander, mens du ikke selv bruger den.

Kontakt os og hør mere om Zapp Abonnement

Hvis den gode pris eller de mange andre fordele har vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har allerede flere tusinde tilfredse kunder, og du kan også drage nytte af vores indgående kendskab til alle vores produkter og de ladeløsninger, der findes på markedet og hos os.

Send os en mail på kundeservice@zapp.dk eller ring til 42 71 37 30, så hjælper vi dig på vej.