Serviceaftale

Med eller uden el-aftale - oplev friheden!

Ladeoperatører kan søge afgiften fra staten pr. kWh tilbage til vores kunders forbrug på ladeboksen. Vi er kun berrettiget til at søge afgiften tilbage inkl. moms, hvis du også tegner en el-aftale hos vores elselskab Zapp Energy.

Serviceaftale med elrefusion og elaftale

94 øre/kWh* tilbagebetalt i elrefusion med Zapp Energy elaftale.

* Refusionssats ændres igen i 2025, 2028, 2029

-

 Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt.

✓ 100% transparent løsning. Se hvor meget el-refusion du modtager efter hver opladning, automatisk & øjeblikkeligt.

✓ Ingen binding du kan opsige når som helst.

✓ Zapp tager det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, så længe du har et aktiv serviceaftale.

✓ Køber du en ladeboks hos Zapp ejer du selv boksen.

✓ Monta kan bruges på mere end 600.000+ private og offentlige ladebokse i hele Europa, og flere er på vej.

✓ Adgang til ekstra features, som Smart Charge, udlejning, straks udbetaling af el-refusion.

- Pris 74 kr. / md. (betalt gennem Monta app)

Serviceaftale med elrefusion uden elaftale

74 øre/kWh* tilbagebetalt i elrefusion uden krav til en bestemt elleverandør

Refusionssats ændres igen i 2025, 2028, 2029

-

 Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt.

✓ 100% transparent løsning. Se hvor meget el-refusion du modtager efter hver opladning, automatisk & øjeblikkeligt.

✓ Ingen binding du kan opsige når som helst.

✓ Zapp tager det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, så længe du har et aktiv serviceaftale.

✓ Køber du en ladeboks hos Zapp ejer du selv boksen.

✓ Monta kan bruges på mere end 600.000+ private og offentlige ladebokse i hele Europa, og flere er på vej.

✓ Adgang til ekstra features, som Smart Charge, udlejning, straks udbetaling af el-refusion.

- Pris 74 kr. / md. (betalt gennem Monta app)

Ingen binding eller skjulte gebyrer hos os

Serviceaftale til opladning af elbil

Zapp bruger Monta-platformen til opladning både hjemme og på farten. Monta tilbyder øjeblikkelig tilbagebetaling af refusion så snart du tager dit stik ud af bilen! Ingen andre tjenseter tilbyder denne fantastiske funktion.

Dit abonnementsgebyr trækkes fra din elafgfitrefusion i Monta, og på den måde sikre du en positiv saldo hver måned, som du kan bruge til at betale for at oplade på din rejse til Italien eller hæve pengene på din bankkonto.

Som elbilist kan du få tilbagebetalt elrefusion pr. brugte kWh til opladning af din elbil. Hos andre udbydere tager det ofte 3, 6 eller helt op til 12 måneder at få den udbetalt, men med vores serviceaftale og Monta-appen sker udbetalingen med det samme. Som privatperson kan du ikke gøre det alene, men her står vi klar til at hjælpe.

Serviceaftalen er allerede tjent hjem igen, når du har opladet 1-2 gang.

Zapp tager desuden det fulde ansvar og den fulde risiko for din ladeboks eller ladestander, når du har en serviceaftale hos os. Vi hjælper dig, hvis din oplader holder op med at virke. Det vil sige, at vi dækker alle omkostninger inkl. forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation.

Du kan frit flytte mellem abonnementer. Hvis du vælger at forlade Zapp Energy, vil du automatisk blive flyttet til den lavere pris på 74 øre / kWh. Hvis du tilslutter dig Zapp Energy, vil vi automatisk flytte dig til den højere pris på 94 øre/kWh.

Du kan også få elrefusion på din elbil-ladestation i virksomheden eller boligforeningen

Muligheden for elrefusion gælder ikke kun for private, men er også aktuel for dig, der står over for at skulle opsætte en elbil-ladestation ved din virksomhed eller i din boligforening. Uanset hvor mange ladestandere eller ladebokse du har brug for, kan du læse mere om vores elbil-ladestandere til erhverv og ladestandere til boligforeninger. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at skræddersy en løsning, der passer til din virksomheds eller forenings behov.

Hvad nu hvis jeg allerede har en ladeboks?

Hvis du har din egen oplader, som ikke er købt hos Zapp, kan du muligvis stadig tegne en serviceaftale hos os. Ladeboksen skal være en type Zapp accepterer med indbygget elmåler. Ladebokse vi accepterer kan ses i vores Monta opsætningsguide (klik her). Zapp forbeholder sig ret til at afvise en boks baseret på alder, type eller samlet brug.

Elrefusion

Hvordan fungerer elrefusion?

 Zapp tilbyder sine kunder elrefusion i form af tilbagebetaling af elafgift.

For at Zapp må betale vores kunder elrefusion for deres elforbrug, er der nogle krav:

• For det første skal kunden betale fuldt afgift ud af den anvendte elektricitet. Enhver reduceret elafgift / gebyrer for f.eks. solceller, eleopvarmet hus, varmepumper og lignende  gør at du ikke kvalificerer dig til elrefusion, da du ikke betaler fuld afgift.

• Opalderen skal være fastmonteret (ingen CEE stik), har internetforbinelse og godkendt intern elmåler.


• Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader. Hvis den går i stykker, skal vi sikre dig, at du får en anden, så du kan oplade. Dette betyder, at vi dækker gebyret for forsendelse og for at få din oplader repareret. Mens dette sker, stiller vi en erstatningsoplader til rådighed, som du må bruge uden ekstra gebyr. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye er kundens ansvar og bekostning.

Kan jeg eje min oplader og stadig få elrefusion?

Ja. Et svar fra SKAT muliggjorde dette tidligt i 2020. Du ejer muligvis din oplader, mens Zapp påtager sig det fulde ansvar og risikoen for din oplader.

Hvordan får jeg elrefusion?

Når du oplader din elbil refunderer Zapp elafgift for den strøm, du har brugt til opladning af din elbil. 

Med en ladeboks med internet kommunikation, som understøttes af Monta. Her får du automatisk elrefusion øjeblikkeligt efter hver opladning.

* Refusionssats ændres i 2024, 2025 og 2029 se vores vilkår for detajler.

Frist for elrefusionens varighed

Elrefusion er pt. kun godkendt indtil 2030.

Hvad hvis jeg har solceller, varmepumpe eller elopvarmet hus?

Solceller underligger de samme restriktioner som alt anden eludstyr hvor man kan få reduceret afgift i forvejen. Får man det, er man ikke berettiget til elrefusion.

For at være berettiget til elrefusion skal du betale fuld afgift, på det el du bruger til opladning af elbiler. Derfor må du ikke få reduceret afgift på anden vis. Da elopvarmede huse samt hustande med varmepumpe får reduceret afgift kan Zapp desværre ikke tilbyde el refusion til dig.

Solceller har de samme restriktioner, selvom du installerer separate målere til elnettet, der KUN måler opladning af elbiler kan dette ikke accepteres. Her kan du læse svar fra skat ang. solceller.

Zapp serviceaftale

Hvordan er servicekontrakten?

Du er altid dækket af Zapp, når du har et abonnement hos os. Vi håndterer din elrefusion og du kan stole på, at Zapp hjælper dig, hvis din lader holder op med at virke. Alt efter årsagen  dækker vi  alle omkostninger inkl.: forsendelse, serviceopkald og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation. Bemærk: fjernelse af den inaktive oplader og installation af den nye påhviler kundens ansvar & omkostning hvis defekten skyldes fejlhåndtering af opladeren eller groft hærværk.

Midlertidige udskiftningsopladere kan variere i type, men vil altid være i samme klasse og tilbyde 11 kWh opladningsfunktion.

Easee Home har en hurtig frakoblingsenhed, som du blot kan glide ud og derefter glide ind i en ny. Ingen elektriker er påkrævet.

Alle andre væghængt ladebokse vil blive sendt til reparation og / eller en udskiftningslader vil blive tilbudt.

Andre opladere: Hvis du har en oplader, som Zapp ikke har, vil Zapp levere en, som vi har som midlertidig, vi vil gøre vores bedste for at matche din nuværende oplader så tæt som muligt baseret på tilgængelighed. Zapp betaler for forsendelse fra din bopæl til producenten eller reparationsdestinationen.

Hvis din oplader anses for at være for gammel eller slidt til at reparere, tilbyder Zapp en lignende oplader af samme værdi til brug.

Skal jeg bruge Monta for at få refusion?

Ja. Vi tilbyder kun refusion gennem appen Monta. Her får du refusion automatisk og øjeblikkelig.

Hvad hvis jeg har to ladebokse?

Hvis du har to ladebokse tilbyder vi også elrefusion. Det kræver blot at du har 2x serviceaftaler.

Hvordan lader jeg offentligt

Når du skal lade offentligt, kan du evt. bruge appen Monta. Her findes mere end 150.000 ladepunkter i hele Europa. Du kan i appen se hvad ladestanderen koster pr kWh og se om den er ledig. Du kan betale med kreditkort / Apple Pay / MobilPay / Google Pay.

Du har allerede en kompatibel ladeboks?
Se vores opsætnings guide her