Få et komplet tilbud på ladeløsning

Vi kontakter dig og rådgiver dig med hvilken løsning du har behov for. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende besigtigelse og herefter et komplet og fast tilbud på ladeløsning evt. inkl. installation.

zapp cases cph-lufthavn
ZAPP har landet kæmpeordre ved CPH

Københavns lufthavn

Københavns Lufthavn, ofte bare omtalt som CPH, vil etablere 1.350 ladestandere. Bag aftalen står bl.a. startupvirksomheden ZAPP og det store energiselskab EWII. Løsningen blev at samarbejde om udbuddet med energikoncernen EWII, der ejer en tredjedel af ZAPP. Ud over de to, er det aftalt, at ABB og Monta får opgaven med at sætte de mange ladere op i Danmarks største lufthavn.
I CPH er kommerciel direktør, Peter Krogsgaard, meget optaget af, hvordan lufthavnen kan bidrage til den grønne omstilling – blandt andet igennem EU-projektet ALIGHT, der fokuserer på at gøre europæisk flytrafik mere bæredygtigt.

”Med opsætningen af flere nye ladepunkter imødekommer vi både behovet hos både passagerer og medarbejdere i CPH. Vi glæder os til samarbejdet med Zapp, EWII og deres samarbejdspartnere”, fortæller kommerciel direktør Peter Krogsgaard.

zapp_cases_haderslev_kommune
Lynlader – Nem betaling og tilgængelighed

Haderslev Kommune

Zapp & EWII har sammen opstillet den første lynlader i Haderslev Kommune. Laderen er en Alpitronic Hypercharger med 300 kW på to udtag. Lynladeren er opsat med Monta + kortterminal hvilket betyder at man utrolig nemt kan påbegynde en opladning med dit kreditkort, ladebrik eller monta appen. 

Zapp har stået for hele projektet og hyret dygtige installatører til opgaven.

zapp_cases_vejstruproed_busimport
Lynlader – Ladeløsning der dur

Vejstruprød Busimport

Zapp har etableret den første lynlader i Christiansfeld og Kliplev. Laderen er en Alpitronic Hypercharger med 150 kW på to udtag. Lynladeren er opsat med Monta + kortterminal hvilket betyder at man utrolig nemt kan påbegynde en opladning med dit kreditkort, ladebrik eller monta appen. 

Ladestanderen er tilgængelig for offentligheden ligesåvel som interne flådebiler hos Vejstruprød Busimport ApS

zapp_cases_vaerftet
Fleksibel ladeløsning – Parkeringsområde

Værftet A/S

DC-Opladning i Hanstholm.

Wallbox Supernova 60kW 2x CCS
Zapp Maxicharger 2x22kW

Vi har installeret en fritstående kreditkort terminal, som både kan starte DC-oplader og AC-opladere igennem Monta.

Zapp vil også stå for driften og 24/7 kundeservice.

Tak for samarbejde Værftet A/S

zapp_cases_sagro
SAGRO - Lanbrugsrådgivning

SAGRO

Zapp har etableret 8 Enelion Vertica fordelt på deres lokationer i Holstebro og Herning. Opladerne er opsat med Monta hvorved medarbejdere nemt kan tilgå ladestanderne og betale for deres strøm. SAGRO ejer ladestanderne og er 100% i kontrol med priser og opsætning.

Zapp er charge-point-operator og yder 24/7 telefonservice.

Fleksible ladeløsninger til medarbejdere og gæster

Orifarm A/S

Medicinalvirksomheden Orifarm valgte Zapp til opsætning af ladestandere. Zapp har opstillet flere Enelion Vertica som hver især har 2 ladeudtag med 22kW max effekt. Zapp har fået opsat ladestanderne med Monta, hvilket gør det nemt og overskueligt at vælge hvem og hvordan medarbejdere og gæster kan tilgå ladestanderen, og hvor meget det skal koste. 

En stilren og skalerbar ladeløsningløsning 

UC-SYD – komplet ladeløsning til uddannelsesinstitution

UC-SYD Kolding

Zapp har etableret 6x Enelion Vertica ladestandere med 2 udtag på hver stander.
Ladestanderne er opsat i Monta til dynamiske priser således at UC-SYD kan sælge strømmen til indkøbspris.

Opladerne kan benyttes af alle elbilister med nem betaling via monta appen.

Dynamisk strøm balancering

Boligforening Lindgreens Alle

6x Easee vægmonterede ladestationer. Der blev installeret lokal wifi for at sikre en stabil forbindelse (ingen mobilnet signal i kælderen). Alle ladeboksene har dynamisk låst afbalancering, så du altid får maksimal opladning. Med 350 lejligheder i dette kompleks forventer vi snart at udvide til mange flere opladere, og Easee giver os fleksibilitet til at tilføje op til 101 opladere på et enkelt kredsløb. De er åbne for offentligheden, og alle kan begynde at oplade med blot en smartphone. Disse er Zapp-ejet og drevet af Zapp.

Fleet Management

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune valgte Zapp efter en omfattende budrunde. Zapp forsyner kommunen med 110 opladere til at drive Holbæks hurtigt voksende bilpark af kommunale elbiler. Zapp vil installere Zaptec Pro forskellige steder i løbet af de næste par år. De første 110 opladere er blevet installeret ved udgangen af 2021, hvor 40 allerede var færdiginstalleret inden august 2021. Zapp  leverer teknisk ekspertise, elrefusion og service af opladere der ejes af kommunen. Zapp var i stand til at levere den bedste og mest fleksible løsning til Holbæk Kommune, og vi ser frem til mange års vækst og samarbejdet med dem!

Elegant og diskret

Jutlandia Terminal A/S

Jutlandia i Esbjerg havde brug for en ladeløsning, der var fleksibel. Zapp installerede 8 Easee-opladere, der giver mulighed for forskellige “prisgrupper”. Nu kan Jutlandia-medarbejdere oplade til en meget attraktiv pris, og medarbejdere fra nærliggende virksomheder kan oplade til en anden pris og gæster til en tredje pris. Jutlandia kan selv indstille prisen, og vælge det prispunkt de finder passende. Fleksibel og effektiv løsning – kun Zapp giver disse muligheder.

Fleksibel ladeløsning – delvist offentliggjort

3F - Aabenraa

3F valgte Zapp til opsætte en ladeløsning til deres parkeringsareal. Zapp har opstillet 2 x Enelion Vertica som hver især har 2 ladeudtag + en Zaptec Go til deres hoveddør. 3F har fået opsat ladestanderne med Monta, hvilket gør det nemt og overskueligt at vælge hvem og hvordan medarbejdere, gæster og offentligheden kan tilgå ladestanderen, og hvor meget det skal koste. 

En rigtig god løsning til en mindre/mellemstor organisation/virksomhed.

Ønsker du også rådgivning og et tilbud på ladeløsning?

Kontakt os og kom i dialog med vores rådgivere. Vi er i tæt dialog med vores kunder og finder sammen den bedste løsning til netop jeres behov.