Ladestander i Christiansfeld

Oplad din elbil lynhurtigt ved Zapps ladestation i Christiansfeld, strategisk placeret for maksimal bekvemmelighed. Vores ladestation findes på Kongensgade 42, 6070 Christiansfeld, og er udstyret med en Alpitronic 150 kW lynlader, der har to ladeudtag til rådighed.

Find vej til vores lynlader i Christiansfeld


Vores ladestation i Christiansfeld er let at finde. For præcis rutevejledning anbefaler vi at anvende Google Maps, som vil guide dig direkte til vores ladestander.

Ladestation centralt i Christiansfeld

Vores ladestation er placeret centralt i Christiansfeld, hvilket gør den til en ideel opladningsløsning, uanset om du er lokal eller på gennemrejse. Med den hurtige og effektive opladningskapacitet på 150 kW, kan du hurtigt vende tilbage på vejen med minimal ventetid. Du kan finde flere ladestationer i Danmark her.

Sådan bruger du lynladeren i Christiansfeld


Alle Zapps ladestationer, herunder også ladestationen i Christiansfeld, er tilgængelige for opladning via Monta-appen. I App'en finder du ligeledes de aktuelle priser og en nem betalingsproces med enten kreditkort, Apple Pay, MobilePay eller Google Pay.
Alt er designet til at gøre din opladningsoplevelse så gnidningsfri som muligt.

Ved ankomst til ladestationen i Christiansfeld skal du:


1. Start med at tilslutte bilen til ét af de tilgængelige ladeudtag, som passer til din biltype.
2. Følg derefter instruktionerne på skærmen eller i app'en for at sætte opladningen igang
3. Nyd en hurtig og effektiv opladning, så din rejse kan fortsætte uden længere pauser.

Skulle der opstå udfordringer ved ladestanderen i Christiansfeld, eller hvis du har brug for hjælp, er vores kundeservice altid klar til at assistere dig.

Du kan kontakte os på +45 42713730 for support.

Med Zapps ladestation på Kongesgade 42 i Christiansfeld får du adgang til hurtig og pålidelig opladning, hvilket gør den til et fremragende valg for alle elbilejere i området. Besøg ladestationen for en bekvem opladningsoplevelse.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig.