Ladestation i Rødby

Oplad din elbil nemt og hurtigt hos Zapp’s ladestation i Rødby, ideelt placeret kun 2 minutter fra Lalandia og 9 minutter fra Rødby Kirke. 

Vores ladestation, beliggende på Hagesvej 1B, 4970 Rødby, er udstyret med en effektiv Wallbox Supernova 60 kW hurtiglader, der tilbyder to ladeudtag, hvilket sikrer en hurtig og problemfri opladningsoplevelse.

Find vores ladestander i Rødby
Du kan let finde vores ladestation i Rødby ved at anvende Google Maps til rutevejledning.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig. 

Sådan oplader du elbilen i Rødby

Ved vores ladestation i Rødby kan du forvente en brugervenlig service, designet til at få dig hurtigt tilbage på vejen. Om du er på familieudflugt til Lalandia eller på besøg ved den historiske Rødby Kirke, er vores ladestation bekvemt placeret for at imødekomme dine opladningsbehov.

For enkel betaling og aktuelle priser, benyt Monta-appen, der gør det nemt for dig at oplade din elbil, uanset om du er lokal eller blot på gennemrejse.

Skulle du møde udfordringer ved ladestationen eller have spørgsmål, står vores kundeservice til rådighed for at hjælpe dig. Kontakt os på +45 42713730 for hjælp.