CEO & Founder

Eric Scharnowski

Mød vores CEO og Founder, Eric, der udover sin formelle titel, står bag Zapps innovative kurs og er afgørende for at sikre kvaliteten af vores produkter samt indkøb og håndtering af sortimentet. 

Eric grundlagde Zapp tilbage i 2020, da han selv som elbilist oplevede manglende opladningsmuligheder på farten og et begrænset udvalg af ladebokse til hjemmeladning.

Kvalitetssikring af sortimentet 

Med en mission om at levere kvalitetsprodukter, er Eric i den daglige drift den tekniske ansvarlige hos Zapp. 

Han har blandt andet stor indflydelse på produktsortimentet og indkøb af alt fra ladebokse, ladekabler, kabelholder og andet relevant tilbehør til dig som elbilsejer. Han er med til at sikre, at de produkter, der leveres til dig fra Zapp, er af højeste kvalitet, så du får en grøn og ukompliceret opladning med din ladeløsning fra Zapp.

Erics bedste råd til dit valg af ladeboks:

Står du overfor at skulle erhverve en ladeløsning, lyder Erics bedste råd til dig, at du bør tænke langsigtet. I stedet for at falde for nogle af markedets leje løsninger, så husk, at det ofte resulterer i en dyrere løsning på lang sigt. Det sikrer dig en mere økonomisk fordelagtig løsning i længden, hvis du køber din ladeboks.

Erics mest anbefalede ladeboks - og hvorfor?

Hans mest anbefalede ladeboks er Zapp Maxicharger - den perfekte ladeboks til hjemmet. Med denne ladeboks får du en flot og intelligent oplader til en utrolig skarp pris. Du kan læse mere om Zapp Maxi Charger herunder.