Co-founder & CMO

Janus Broch Mols

Mød Janus, medstifter og CMO hos Zapp. Med sin rolle som medstifter og Chief Marketing Officer spiller han en afgørende rolle for Zapps markedsføringsaktiviteter og skabelsen af relevante partnerskaber.

Derudover rådgiver han både private og erhvervskunder i forbindelse med deres valg af ladeløsning.

Telefonisk rådgivning

Udover at være blandt ledelsen kan du også få glæde af Janus gennem telefonisk rådgivning eller support, når du ringer ind til Zapp. Som medstifter har han naturligvis både stor passion og ekspertise, hvilket sikrer enestående support eller assistance til alle, der søger vejledning i forhold til ladeboks.

Udvikling af teknologien til en bedre ladeoplevelse

Janus bruger blandt andet sin store viden på området til at videreudvikle og forbedre Zapps forskellige produkter og services. Dermed sikrer han, at du får en af de bedste ladeløsninger på markedet, når du vælger at købe din løsning gennem Zapp, som både stræber efter en nemmere, grønnere og smartere opladning til dig.

Janus' bedste råd til dit valg af ladeboks

Står du overfor at skulle erhverve din første ladeboks, eller ønsker du af den ene eller anden grund at skifte din nuværende ladeøsning ud, så er Janus' bedste råd til dig at undgå at købe en ladeløsning, der er bundet op på et bestemt elselskab. Det vil for langt de fleste være en dyrere løsning i det lange løb, særligt hvis man falder for nogle af elselskabernes lejeløsninger, som ofte ser billige ud her og nu. 

Janus' mest anbefalede ladeboks - og hvorfor?

Til privatkunder anbefaler Janus Zaptec Go til langt størstedelen. Med Zaptec Go får du en alsidig ladeboks, der passer til de flestes behov. Derudover er det en lille og diskret ladeboks med premium egenskaber, og så får du den til en særdeles god pris her hos Zapp.