Head Of Sales

Kenneth Rønnau

Mød Kenneth, vores Head Of Sales her hos Zapp.

Kenneth hjælper blandt andet virksomheder og boligforeninger med at etablere grønne ladeløsninger til deres medarbejdere.

Ladeprojekter i alle størrelser

Kenneth kan hjælpe med alt fra store til små ladeprojekter til erhverv. Han har blandt andet været med til at etablere ladeløsninger hos virksomheder som Danish Crown, Blue Water Shipping, Holbæk Kommune og mange flere. 

Derfor kan han rådgive jeres virksomhed om at få en brugervenlig løsning, der gør det nemt for dem, der skal benytte ladeboksene, samt virksomhedens økonomiafdeling, der efterfølgende skal holde styr på afregningen.

Kenneths bedste råd til dit valg af ladeboks:

Kenneths vigtigste råd til dig som virksomhed eller boligforening er at huske, at den løsning, I får etableret, skal være nem at bruge. Det stiller krav til det bagvedliggende system, som både medarbejdere, gæster og økonomiafdelingen skal tilgå. 

Alt dette kan vi hos Zapp hjælpe jer med. Få en uforpligtende snak om jeres projekt her.

Kenneths mest anbefalede ladeboks - og hvorfor?

Den mest anbefalede ladeboks af Kenneth er Zaptec Pro - som Kenneth beskriver den, får jeres virksomhed en state-of-the-art ladeboks til erhverv, som både kan etableres på væggen eller installeres på en ladestolpe.