Støttesager

Zapp er meget stolte over at bidrage og yde økonomisk støtte til flere organisationer og foreninger i Danmark og i verden.
Se hvem vi støtter lige nu herunder

zapp stoettesager ukraine
Zapp støtter det ukrainske folk

Imod krig

Zapp er imod den russiske invasion i Ukraine. Krig er forfærdeligt og dem der lider mest under angrebet er den civile befolkning. Derfor har vi doneret en større sum.

zapp stoettesager veterans in motion
Zapp støtter veteraner

Veterans in motion

Hverdagslivet for skadede veteraner kan være fyldt med daglige kampe, selvom de for længst er vendt hjem fra krigszonerne. Ved at fortælle den gode historie vil vi bryde med negative portrætteringer af det at være skadet veteran, og det er vores håb, at vi gennem vores fortælling kan inspirere andre veteraner rundt om i verden, til at turde søge mod nye mål.Vores vision er at skabe en selvudviklingsrejse for danske veteraner, der alle har pådraget sig fysiske eller psykiske skader som resultat af deres udsendelser. Herigennem vil vi vise omverdenen, at skadede veteraner rummer værdifulde resurser, og at det for dem også er muligt, at nå nye højder i livet.

zapp stoettesager teamgym starup
Zapp støtter ungdomsidræt

TeamGym Starup

Zapp har valgt at sponsorere konkurrence-gymnasterne i klubben TeamGym Starup. Vi er meget glade for at kunne støtte op om de frivillige trænere, klubbens faciliteter og gymnasterne selv.

zapp stoettesager humlebaek
Zapp støtter ungdomsidræt

Humlebæk - Junior fodbold

Zapp har valgt at sponsorere Humlebæk Boldklub junior afdeling. Vi håber at vores bidrag kan være med til at opretholde og udvikle både forening, faciliteter og spillere.

Klar til at blive en del af Zapp?

Er I også klar til at blive fremtidssikret, så tag kontakt med os i dag og lad os snakke om jeres muligheder