Zapp ApS styrker sin position som førende inden for ladestandermarkedet med ny investor og store projekter i pipelinen

Zapp ApS styrker sin position som førende inden for ladestandermarkedet med ny investor og store projekter i pipelinen

ZAPP APS STYRKER SIN POSITION SOM FØRENDE INDEN FOR LADESTANDERMARKEDET

Ny investor og +1.000 offentlige/semi offentlige ladepunkter

Haderslev, 15/06/2023 - Zapp ApS, en af de førende ladeoperatører i Danmark, har opnået en betydningsfuld milepæl ved at tilbagekøbe EWII's anparter og byde velkommen til deres nye investor, Heymates nye investeringsselskab "Heylab ApS".
Denne spændende udvikling markerer et afgørende skridt fremad for Zapp ApS og dets ambition om at forblive danskernes foretrukne leverandør og operatør indenfor e-mobility.
Med de ny investorer og planerne bagved cementerer Zapp ApS sin position som en drivkraft bag den grønne omstilling i Danmark.
Den nye investor, Heylab ApS, bringer værdifuld ekspertise og ressourcer til bordet, der vil styrke Zapp ApS kapacitet til at ekspandere og levere premium service til landets voksende ladenetværk for både private, erhverv og det offentlige.
Zapp ApS har allerede etableret sig som en førende aktør på markedet og driver nu mere end 1.000 offentlige og semi-offentlige ladepunkter rundt omkring i Danmark. Zapp ApS har også sikret sig mange store projekter med landets største virksomheder, hvilket bekræfter Zapp ApS position som en pålidelig og foretrukken partner inden for branchen.
"Vi er begejstrede over vores nye partnerskab med Heylab ApS og vores frie muligheder for vækst. Dette markerer en ny milepæl for Zapp ApS og giver os en stærk platform til at accelerere vores vækst og udvide vores værditilbud til gavn for vores kunder og samfundet som helhed," udtaler Eric Scharnowski, stifter og direktør af Zapp ApS.

"Efter at have etableret os som markedsleder inden for flere forskellige digitale aktiviteter, er vi begejstrede for at udvide vores portefølje og byde Zapp ApS velkommen". "Vi ser frem til at kombinere vores kompetencer og ressourcer for at skabe en mere bæredygtig fremtid og yde vores bidrag til den grønne omstilling.” udtalte bestyrelsesformand Mark Andersen, Heylab.