Ladestander i Brønderslev

Find Zapps ladestation i Brønderslev, hvor du hurtigt og effektivt kan oplade din elbil. Vores moderne ladestation er placeret på Cedervej 2, 9700 Øster Brønderslev, og er udstyret med en Wallbox Supernova 60kW hurtiglader, der har 2 ladeudtag til rådighed.

Find vej til vores hurtiglader i Brønderslev

Vores ladestation i Brønderslev er let tilgængelig og nem at finde. 

Brug Google Maps for at få præcis vejledning direkte til vores ladestander i Brønderslev, og start din opladningsproces uden besvær.

Beliggende i Øster Brønderslev, tilbyder vores ladestation en praktisk løsning for elbilejere, der søger en offentlig hurtiglader i Brønderslev-området. Uanset om du bor lokalt eller er på gennemrejse, er vores ladestation det ideelle sted for hurtig opladning af din elbil i Brønderslev.

Sådan bruger du vores lader i Brønderslev

For at benytte Zapps ladestation i Brønderslev, kan du nemt starte opladningen og finde opdaterede priser gennem Monta-appen. I appen kan du bruge betalingsmuligheder som kreditkort, MobilePay, Apple Pay og Google Pay, hvilket gør opladningsprocessen både enkel og bekvem.

Når du ankommer til ladestationen i Brønderslev skal du:
1. Starte med at tilslutte din elbil til et af de tilgængelige ladeudtag
2. Følg derefter instruktionerne på skærmen eller i app'en for at aktivere opladningen
3. Nyd en hurtig og effektiv opladningsproces, der hjælper dig hurtigt videre på din vej.

Skulle du møde udfordringer ved ladestanderen i Brønderslev, eller har du brug for yderligere hjælp, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 42713730.

Zapps ladestation i Brønderslev på Cedervej 2 tilbyder en problemfri opladningsoplevelse for alle elbilejere i området. Besøg os for at opleve den nemme og hurtige opladning selv.

Du kan se vores kort over ladestandere i Danmark her.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig.