Ladestandere i Danmark: Din guide til nærmeste ladestation

Hos Zapp samarbejder vi med Monta, som er en af Danmarks største ladenetværk til opladning.

Få det fulde overblik over Zapp og Montas netværk af ladestationer fordelt over hele landet. Med det detaljerede kort over ladestandere kan du altid finde en ladestation tæt på dig.

Ladestandere kort: Find ledige ladestandere på farten

Brug vores kort til hurtigt at finde ledige ladestandere, eller reserver en ladestander på forhånd for at undgå ventetid. Du kan også filtrere efter ønsket ladehastighed - hurtiglader, lynlader eller eller 'almindelig' langsom opladning (1-22 kW). 

Sæt en grænse for opladningsprisen


Du kan også angive en maksimal pris, du vil betale for at oplade på en af vores offentlige ladestandere. Når du har angivet dine søgekriterier, vil du på kortet over ladestandere få vist de ladestandere, som matcher din forespørgsel.

Hvad koster opladning på offentlige ladestationer? 

Typisk ligger prisen på offentlige ladestationer mellem 2,5 og 6 kr. pr. kWh. Du kan altid se den aktuelle ladepris hos den pågældende ladestation enten på kortet over ladestandere herover eller på displayet, når du kommer frem til ladestationen.

Du vil også typisk opleve variationer i prisen afhængigt af, om du oplader på en normallader, hurtiglader eller lynlader. Jo større ladeeffekt, desto højere er prisen typisk. Det vil sige, at det typisk vil være dyrest pr. kWh at lade på en lynlader, hvor en normallader (3,7 - 22 kW) typisk vil være billigst.

Sådan starter du opladning på en offentlig ladestander

Er du ny til at oplade via offentlige ladestandere, eller måske har du spørgsmål som, hvordan betaler man for opladning af elbilen ved en offentlig ladestander?
Hos Zapp kan du starte og betale for din opladning på flere måder. I denne guide viser vi dig, hvordan du starter og betaler for opladning på vores ladestationer.

Du kan starte opladningen på vores elladestandere via:

- Monta-appen
- RFID-kort
- Betalingsterminal på stedet
- QR-kode

Vi gennemgår de forskellige metoder trin for trin i denne guide.

Oversigt over ladestandere: Betal nemt med appen

Find og naviger til nærmeste Zapp eller Monta-ladestander med vores kort. Du kan også tjekke ladepriser, stiktyper og starte eller stoppe din opladning nemt direkte i Monta appen.

Hent Monta appen her

montering af ladestander

Kommende ladestandere: Nye ladestandere på vej

Vi udvider løbende vores eget netværk af ladestationer i Danmark.

Følg med i nye ladestandere, som vi opfører herunder. 

Udforsk vores ladepunkter i Danmark

Hjemmeopladning med automatisk refusion

Med Zapp bliver det nemt at oplade din elbil både på farten og hjemmeopladning. Vælg en komplet ladeløsning, der passer til dine behov.

Mange vælger en ladeboks med abonnement, hvilket giver automatisk refusion af elafgiften. Som kunde hos Zapp sker dette helt automatisk, hvilket gør det bekvemt at vælge en grøn løsning både til hjemmeladning og opladning ved ladestationer i Danmark.

Ladeløsninger til erhverv og foreninger

Har din virksomhed eller boligforening brug for en ladeløsning? Hos Zapp tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private og offentlige formål. Disse kan tilbydes til medarbejdere, beboere, eller I kan vælge at gøre opladningen offentlig, således at folk udefra også kan benytte jeres ladestander.

Udforsk mulighederne nedenfor.

Hvor mange ladestandere er der i Danmark?

I juli 2023 var der 13.641 offentlige ladepunkter. Der er fart på udviklingen af ladestandere, så tallet stiger hastigt.

Hvordan betaler man ved en ladestander?

Hos Zapp og Montas ladestandere er der forskellige betalingsmuligheder tilgængelige. Du kan betale via app, Apple Pay, Google Pay eller med kreditkort. Det er dog ikke alle ladestationer, hvor du kan betale med et fysisk kort.