Ladestander i Haderslev

Opdag Zapps opladningsmuligheder i Haderslev, designet til at imødekomme enhver elbilejers behov. Med to strategisk placerede ladestandere i byen, tilbyder vi både bekvemmelighed og effektivitet.

Du finder vores ladestationer i Haderslev på Tamdrup Strandvej 2, 6100 Haderslev og Norgesvej 6, 6100 Haderslev.

På Tamdrup strandvej finder du vores Teison 30 kW ladestation, som er udstyret med 1 ladeudtag, perfekt til en hurtig genopladning. For en mere kraftfuld og hurtigere opladningsoplevelse, besøg vores station på Norgesvej 6, hvor en Wallbox Supernova 60kW hurtiglader med både chademo og CCS udtag venter på dig.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig. 

Sådan bruger du ladestanderne i Haderslev

Vores ladestationer i Haderslev er ideelt placeret for at sikre, at du nemt kan oplade din elbil, uanset om du er på gennemrejse eller bor i lokalområdet.

Alle Zapps offentlige ladestationer i Haderslev er tilgængelige for opladning via Monta-appen. I appen finder du også de aktuelle priser, og en nem betalingprocess som kan foretages med kreditkort, Mobilepay, Apple Pay eller Google Pay.

Ved ankomst til en af vores ladestationer i Haderslev skal du:

  1. Tilslutte din elbil til det tilgængelige ladeudtag, som passer til din biltype.
  2. Følge instruktionerne på skærmen eller i app'en for at aktivere opladningen.
  3. Nyde en hurtig og effektiv opladning, der hjælper dig hurtigt videre på din rejse.

Hvis du oplever problemer ved en af vores ladestandere i Haderslev, eller har du behov for assistance, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Kontakt os på +45 42713730 for hjælp.