Ladestander i Billund

Oplad din elbil ved Zapps lynlader i Billund.

Er du på udkig efter en ladestation i Billund til din elbil? Zapp tilbyder hurtig og effektiv opladning til elbiler på farten, med vores ladestation placeret på Majsmarken 1, 7190 Billund.

Find vej til lynladeren i Billund

Vores ladestation i Billund er nem at finde med Google Maps, der giver dig præcis rutevejledning direkte til ladestanderen.

Ladestander nær Billund Lufthavn og LEGOLAND

Skal du benytte en ladestander i forbindelse med et besøg i Billund Lufthavn, er vores ladestation placeret kun 8 minutters kørsel sydvest for lufthavnen. Og mangler du en ladestander i forbindelse med et besøg i LEGOLAND i Billund, er denne ladestation kun 5 minutter væk.

Du kan få et overblik over flere offenlige ladestationer her.

150 kW lynlader med to ladeudtag

Ved ankomsten til vores lynlader i Billund, vil du møde en enkel og brugervenlig ladestation. Stedet er udstyret med en kraftfuld Alpitronic 150 kW lynlader, der har to ladeudtag (CCS), hvilket sikrer en hurtig og ubesværet opladning af din elbil i Billund.

Vores værdier

Grøn omstilling

Zapp ønsker, at bidrage positivt til den grønne omstilling og herved gøre det nemmere for folk, at blive elbilist med en tryg ladeløsning.

Personlig rådgivning

Vi yder personlig rådgivning og finder en ladeløsning som passer netop til dig. 

Sådan bruger du vores ladestation i Billund

Du kan oplade din elbil ved alle Zapps offentlige ladestationer, inklusiv ladestationen i Billund, ved hjælp af Monta-appen. App'en giver dig information om de nuværende priser, og du kan vælge at betale med kreditkort, MobilePay, eller Google Pay.

Ved nogle af vores ladestationer er det også muligt at betale med et fysisk kreditkort.

Når du ankommer til ladestationen, skal du:

1. Tilslutte din elbil til det korrekte ladeudtag, der passer til din biltype.
2. Følge instruktionerne på skærmen eller i appen for at starte opladningen.
3. Din elbil begynder nu at oplade med høj hastighed, hvilket reducerer din ventetid.

Skulle du støde på problemer ved vores ladestander i Billund, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 42713730.