Ladestandere Erhverv

Zapp tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til erhverv. Det gør det muligt for os at dække behovet for både den mindre virksomhed med få ansatte og store virksomheder, som kræver en større kapacitet.

Din fleksible ladeoperatør

Zapp er din leverandør og ladeoperatør med skræddersyede løsninger til ethvert behov.

Ladestandere til erhverv

Elbiler er populære som aldrig før, og som virksomhed er der mange gode grunde til at få opsat sine egne ladestandere til erhverv. Med Zapp kan du få en skræddersyet og fremtidssikret erhvervsløsning til opladning af elbiler, uanset virksomhedens størrelse.

Er jeres virksomhed klar til, at ansatte og kunder kan lade deres elbiler op på arbejdet?

Ønsker I at tiltrække kunder, kan I gøre det endnu mere attraktivt at besøge jeres virksomhed eller forretning ved at opsætte ladestandere, som gør det muligt for kunderne at lade elbilen op, mens de er på besøg hos jer. Der er samtidig en god signalværdi i at tilbyde gode forhold for de klimavenlige biler.

For jeres medarbejdere er det også en meget konkret fordel, at de har adgang til opladning af deres elbil på arbejdet. Måske har I medarbejdere, der ikke har en ladeboks derhjemme, og for dem vil det være en stor hjælp at kunne lade elbilen på arbejdspladsen, da de så slipper for at bruge offentlige ladestandere. Også elbilejere med ladebokse derhjemme vil kunne drage nytte af muligheden for opladning af elbilen på arbejdet, hvis batteriet skulle trænge til det.

Ladestander til elbil – erhverv

Vælg, hvem der kan bruge ladestanderen på hvilket tidspunkt

Med vores erhvervsløsning får I en fleksibel løsning, som kan konfigureres efter jeres ønsker og behov. Hvem skal for eksempel kunne bruge jeres ladebokse eller ladestandere? Det vælger I helt selv – og I kan også selv fastsætte kWh-prisen.

En populær mulighed er at oprette “teams”, så alle ansatte eksempelvis kan lade til en mere fordelagtig kWh-pris end folk udefra. I kan også vælge, at det kun er ansatte, der har adgang til at bruge ladestanderne – eller en middelvej, hvor jeres ladestandere i arbejdstiden er forbeholdt de ansatte, men på andre tidspunkter er tilgængelige for offentligheden.

Som virksomhed kan I via Zapp få elrefusion på jeres ladestandere. Det betyder, at I kan få 94 øre tilbage i elrefusion pr. brugte kWh*. Det sker ved hjælp af vores abonnementsløsning og Monta-appen, som sikrer udbetaling med det samme. Zapp tager desuden det fulde ansvar ladestanderne, når du har et abonnement hos os. Det vil sige, at vi dækker alle omkostninger inkl. forsendelse, serviceopkald (hvis nødvendigt) og en gratis midlertidig erstatningsoplader, mens din defekte oplader er til reparation. Læs mere om elrefusion ved Zapp.

* Refusionssats ændres i 2023, 2024, og 2029 se vores vilkår for detajler

Ladestander erhverv: Forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger

Uanset om I er en lille virksomhed med behov for at kunne oplade mindre end en håndfuld elbiler eller en stor organisation med mange hundrede ansatte, findes der en rigtig ladeløsning til jer.

Til det begrænsede ladebehov på arbejdspladsen kan I bruge Zaptec Go ladestander, der også er et af vores mest populære produkter til private. Zaptec Go kan sættes i serie af tre ladebokse, og der kan både betales via Monta-appen, kreditkort samt Apple og Google Pay.

Har I brug for op til 100 ladeudtag, skal I se nærmere på Enelion Vertica og Zaptec Pro, der henholdsvis kan sættes i serie af 100 og 101 ladestandere. Her kan der betales via Monta samt Apple og Google Pay. Ligesom med Zaptec Go er det muligt at få el-refusion med disse to lademuligheder.

Til slut har vi Hypercharger, som er en lyn-ladestander. Den er derfor kompatibel med CHAdeMO eller CCS2-adaptere. Her er der mulighed for 300 kW DC-opladning, og der kan desuden vælges en terminal til Dankort, VISA og Mastercard med tastatur til PIN. Også her er der naturligvis mulighed for el-refusion.

Vi hjælper jer med en elbil ladestander til erhverv

Hos Zapp har vi stor erfaring i at lave opsætninger og konfigurationer, der passer til forskellige typer virksomheder. Vi har skalerbare løsninger, som giver jer muligheden for at opsætte et minimum af ladestandere til at begynde med og senere tilføje flere, hvis behovet skulle opstå.

I er altid velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde jer. Skriv til os på kundeservice@zapp.dk eller ring på 4271 3730. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

 

 

Vores løsninger til erhverv

Zaptec Go

Til dig der ønsker 1-3 ladeboks(e)

Zaptec Go sort

4.559 kr. / stk. ekskl. moms.

Enelion Vertica

Passer til virksomheder som ønsker op til 100 ladeudtag

Enelion Vertica ladestander med 2 udtag

21.999 kr. / stk. ekskl. moms.

Zaptec Pro

Passer til virksomheder som ønsker op til 101 ladeudtag.

Zaptec Pro ladestander

10.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Hypercharger

Hurtig opladning. Simpel administration og drift.

Kontakt os for pris

Flere tusinde glade kunder

Allerede flere tusinde kunder har valgt Zapp som deres fortrukne forhandler – vi giver personlig og professionel rådgivning, så du får dit behov dækket

Fremtidssikrede ladebokse

Softwareopdateringer, internet integration og integration med Monta sikrer dig den optimale ladeløsning

Serviceaftale der dur

Få 94 øre/kWh elrefusion, og Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt

Smarte ladebokse

Høj kvalitet, de bedste sikkerhedsstandarder og den nyeste teknologi – kun fra europæiske producenter

For mindre virksomheder

Zaptec Go

4559 kr. / stk. ekskl. moms.

Ladeboks med alle nødvendige funktioner.

Norske Zaptec har på baggrund af førende norsk grøn teknologi bygget verdens mindste oplader på 22 kW (den maksimale effekt), der er lige så elegant på indersiden som den er enkel på ydersiden. Zaptec Go er fyldt med premium-teknologi og altid tilsluttet WiFi og 4G LTE-M, og opdaterer sig automatisk med de nyeste funktioner og opdateringer. Alt du skal gøre er at oplade din bil.

Du kan styre Zaptec Go med din smartphone hvor som helst, og dermed oplade når strømmen er billigst.  Zaptec Go ladeboks virker med Monta, så du helt automatisk oplader din bil når strømmen er billigst og mest klimavenlig!

Lifetime 4G er inkluderet i prisen.

Zaptec Go ladestander

For virksomheder

Enelion Vertica

21.999 kr. / stk. ekskl. moms

Den perfekte ladestander i den urbane infrastruktur

Vertica er en modulopbygget ladestander med to ladeudtag i en aluminium ramme. Begge ladeudtag kan lade op til 22kW. Der er indbygget en skærm med mulighed for meddelelser. Der er også to LED lys ved hvert ladeudtag, som klart signalerer farvekoder for ladestatus.

Du kan placere to lademoduler med et ladeudtag i hvert modul i en stander med sikkerhedsglas (IK10, IP44). Hvis ladestanderen skal serviceres, vil det ikke tage mere end 3 minutter at udskifte et modul. Dette reducerer ladestanderens “downtime” til et minimum.

Begge moduler er udstyret med en RFID-læser til adgangskontrol, Certificeret MID måler, Intern RCDB (Meget let installation).

Strømmen deles dynamisk på tværs af alle ladestationer. Enelion udfører last- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst mulig udnyttelse.

Enelion Vertica ladestander med 2 udtag

For virksomheder

Zaptec Pro

10.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Kvalitets ladeboks med premium-teknologi

Vores mest solgte løsning af ladebokse til f.eks. offentlige parkeringspladser, arbejdspladser eller boligforeninger er ladeboksen Zaptec Pro med 1 ladeudtag på 22kW. Zaptec Pro ladeboksen er produceret i Norge og er af høj kvalitet. Zaptec Pro har indbygget WiFi&4G, hvilket gør det muligt at betjene ladeboksen via Monta appen hvor som helst.

Indbygget RFID-læser til adgangskontrol, Certificeret MID måler, Intern RCDB (Meget let installation).

Ladestationen understøtter ISO 15118, som forbereder den til Plug & Charge, State-of-Charge og andre spændende muligheder, der gør os i stand til at forbedre brugeroplevelsen. Ved hjælp af avanceret teknologi, indbygget software, cloud- konfiguration og overvågning,er ladesystemet klargjort til fremtiden.

Nem at udvide med flere ladestationer: Ved installation af ZAPTEC er infrastrukturen lagt ud for alle parkeringspladser. Hvis du får nye beboere, medarbejdere eller besøgende, der har brug for elbilopladning, kan du hurtigt og nemt skalere den eksisterende installation op uden yderligere arbejde eller investering i sikringsskabet.

Strømmen deles dynamisk på tværs af alle ladestationer. ZAPTEC udfører last- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst mulig udnyttelse.

Zaptec Pro ladestander

For virksomheder

Hypercharger

Kontakt os for priser

Professionel højkvalitets lyn-ladestander

DC-ladestation med CHAdeMO- eller CCS2-adaptere.
Elegant, tidløs, imponerende. Mulighed for op til 300 kW DC opladning.

Futuristisk design og perfekt funktionalitet, alt sammen i den samme enhed: en trinvis ensretter og dyre vandkølede kabler er ikke længere nødvendige.

Fås i fire forskellige versioner: 75 kW, 150 kW, 225 kW eller endda 300 kW. Den effektive ensretter konverterer altid opladningsstrømmen fra AC til DC endnu hurtigere end ensretteren i din elbil.

Nem installation takket være standardbeslag, præfabrikerede beslag, integreret nivellering og robuste hurtigstik.

Betaling via. Monta – Kreditkort, Apple/Google pay. 

Terminal: Dankort / VISA /M.C. med tastetur (PIN) 

 

Kan bestilles i mange forskellige farve.

Send forespørgsel

Vi svare på din forespørgsel inden for 24 timer

Kontakt os direkte

Kontakt os gerne med informationer om jeres behov og ønsker. Vi har løsninger til både små og store virksomheder, som er skalerbare.

Lad os rådgive dig – nemt og forståeligt.

Med os får du

Zapp er helt uden skjulte gebyrer og Zapp giver mulighed for at lave kundesspecifikke køb/løsninger.

Med Monta appen skal brugeren blot tilføje sit kreditkort, betaling og udbetaling af elrefusion foregår automatisk og øjeblikkeligt.

Med Monta appen bestemmer du selv prisen pr kWh. Opsæt Teams hvorved du kan udvælge personer der skal kunne lade til en særlig pris, såsom dine medarbejdere.

Zapp forhandler kun ladere af høj kvalitet af velkendte mærker som er gennemtestet. Hos Zapp får du professionel rådgivning og holdbare løsninger, der passer dine behov.

Zapp tilbyder en serviceaftale, hvor du får 1,10 kr/kWh i elrefusion fra staten for kun 69 kr./md.

Zapp kan sørge for installationen. Vi har samarbejdsaftaler med dygtige og erfarne elektrikere i hele landet.

Ring til os og få en snak om dit behov, vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå dit behov og præsentere dig for mulighederne.