Få penge tilbage for din strøm

Erhvervsløsninger

Zapp tilbyder et bredt udvalg af opladere hvilket gør det muligt for os både at kunne dække behovet for den mindre virksomhed med få ansatte samt store virksomheder som kræver en større kapacitet.

Salget af elbiler stiger, er jeres virksomhed klar?

Hvem kan bruge din ladeboks? – Opsæt selv din ladeboks og vælg hvem der skal kunne tilgå din ladeboks og til hvilken kWh pris. Du kan f.eks. oprette “teams” således at alle ansatte kan oplade til en billigere kWh pris end folk udefra. Du kan også vælge at det f.eks. kun er ansatte i virksomheden der har mulighed for at benytte ladeboksen.

Elbil er fremtiden – Elbilerne er populære som aldrig før og hvis du ønsker flere besøgende, styrke din bæredygtige profil og gøre det nemmere for elbilsejere at få strøm, så har du nu muligheden for at få opsat en ladeboks.

Vi kan hjælpe med at gøre jer klar

Zapp har meget erfaring i at lave en opsætning der passer til jeres virksomhed. Vi har skalerbare løsninger, som giver dig muligheden for at opsætte et minimum af ladestandere og senere nemt kunne tilføje flere.

Vores løsninger til erhverv

Zaptec Go

Til dig der ønsker 1-3 ladeboks(e)

4.559 kr. / stk. ekskl. moms.

Enelion Vertica

Passer til virksomheder som ønsker op til 100 ladeudtag

21.999 kr. / stk. ekskl. moms.

Zaptec Pro

Passer til virksomheder som ønsker op til 101 ladeudtag.

10500 kr. / stk. ekskl. moms.

Juice Ultra

Passer til virksomheder som…Lorem ipsum dolor sit amet,

Kontakt os for pris

2000+ glade kunder

Mere end 2000 kunder har valgt Zapp som deres ladeboks leverandør – vi giver nemlig personlig og professionel rådgivning, så du får dit behov dækket

Fremtidssikrede ladebokse

Softwareopdateringer, internet integration og integration med Monta sikrer dig den optimale ladeløsning

Serviceaftale der dur

Få 1,10 kr./kWh elrefusion, og Zapp sørger for at reparere eller erstatte din ladeboks, hvis noget skulle gå galt

Smarte ladebokse

Høj kvalitet, de bedste sikkerhedsstandarder og den nyeste teknologi – kun fra europæiske producenter

For mindre virksomheder

Zaptec Go

4559 kr. / stk. ekskl. moms.

Ladeboks med alle nødvendige funktioner.

Norske Zaptec har på baggrund af førende norsk grøn teknologi bygget verdens mindste oplader på 22 kW (den maksimale effekt), der er lige så elegant på indersiden som den er enkel på ydersiden. Zaptec Go er fyldt med premium-teknologi og altid tilsluttet WiFi og 4G LTE-M, og opdaterer sig automatisk med de nyeste funktioner og opdateringer. Alt du skal gøre er at oplade din bil.

Du kan styre Zaptec Go med din smartphone hvor som helst, og dermed oplade når strømmen er billigst.  Zaptec Go ladeboks virker med Monta, så du helt automatisk oplader din bil når strømmen er billigst og mest klimavenlig!

Lifetime 4G er inkluderet i prisen.

For mindre virksomheder

Enelion Vertica

21.999 kr. / stk. ekskl. moms

Den perfekte ladestander i den urbane infrastruktur

Vertica er en modulopbygget ladestander med to ladeudtag i en aluminium ramme. Begge ladeudtag kan lade op til 22kW. Der er indbygget en skærm med mulighed for meddelelser. Der er også to LED lys ved hvert ladeudtag, som klart signalerer farvekoder for ladestatus.

Du kan placere to lademoduler med et ladeudtag i hvert modul i en stander med sikkerhedsglas (IK10, IP44). Hvis ladestanderen skal serviceres, vil det ikke tage mere end 3 minutter at udskifte et modul. Dette reducerer ladestanderens “downtime” til et minimum.

Begge moduler er udstyret med en RFID-læser til adgangskontrol, Certificeret MID måler, Intern RCDB (Meget let installation).

Strømmen deles dynamisk på tværs af alle ladestationer. Enelion udfører last- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst mulig udnyttelse.

For mindre virksomheder

Zaptec Pro

10.500 kr. / stk. ekskl. moms.

Kvalitets ladeboks med premium-teknologi

Vores mest solgte løsning af ladebokse til f.eks. offentlige parkeringspladser, arbejdspladser eller boligforeninger er ladeboksen Zaptec Pro med 1 ladeudtag på 22kW. Zaptec Pro ladeboksen er produceret i Norge og er af høj kvalitet. Zaptec Pro har indbygget WiFi&4G, hvilket gør det muligt at betjene ladeboksen via Monta appen hvor som helst.

Indbygget RFID-læser til adgangskontrol, Certificeret MID måler, Intern RCDB (Meget let installation).

Ladestationen understøtter ISO 15118, som forbereder den til Plug & Charge, State-of-Charge og andre spændende muligheder, der gør os i stand til at forbedre brugeroplevelsen. Ved hjælp af avanceret teknologi, indbygget software, cloud- konfiguration og overvågning,er ladesystemet klargjort til fremtiden.

Nem at udvide med flere ladestationer: Ved installation af ZAPTEC er infrastrukturen lagt ud for alle parkeringspladser. Hvis du får nye beboere, medarbejdere eller besøgende, der har brug for elbilopladning, kan du hurtigt og nemt skalere den eksisterende installation op uden yderligere arbejde eller investering i sikringsskabet.

Strømmen deles dynamisk på tværs af alle ladestationer. ZAPTEC udfører last- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst mulig udnyttelse.

For mindre virksomheder

Juice Ultra

Kontakt os for priser

Professionel højkvalitets lyn-ladestander

DC-ladestation med CHAdeMO- eller CCS2-adaptere.
Elegant, tidløs, imponerende. Mulighed for op til 300 kW DC opladning.

Futuristisk design og perfekt funktionalitet, alt sammen i den samme enhed: en trinvis ensretter og dyre vandkølede kabler er ikke længere nødvendige.

Fås i fire forskellige versioner: 75 kW, 150 kW, 225 kW eller endda 300 kW. Den effektive ensretter konverterer altid opladningsstrømmen fra AC til DC endnu hurtigere end ensretteren i din elbil.

Nem installation takket være standardbeslag, præfabrikerede beslag, integreret nivellering og robuste hurtigstik.

Betaling via. Monta – Kreditkort, Apple/Google pay. Eller betalingsmulighed via. has.to.be (accepterer alle typer kredit kort, webbaseret betalingsløsning)

+ mulighed for Dankort / VISA /M.C. terminal.

Send forespørgsel

Vi svare på din forespørgsel inden for 24 timer

Kontakt os direkte

Kontakt os gerne med informationer om jeres behov og ønsker. Vi har løsninger til både små og store virksomheder, som er skalerbare.

Lad os rådgive dig – nemt og forståeligt.

Med os får du

Zapp er helt uden skjulte gebyrer og Zapp giver mulighed for at lave kundesspecifikke køb/løsninger.

Med Monta appen skal brugeren blot tilføje sit kreditkort, betaling og udbetaling af elrefusion foregår automatisk og øjeblikkeligt.

Med Monta appen bestemmer du selv prisen pr kWh. Opsæt Teams hvorved du kan udvælge personer der skal kunne lade til en særlig pris, såsom dine medarbejdere.

Zapp forhandler kun ladere af høj kvalitet af velkendte mærker som er gennemtestet. Hos Zapp får du professionel rådgivning og holdbare løsninger, der passer dine behov.

Zapp tilbyder en serviceaftale, hvor du får 1,10 kr/kWh i elrefusion fra staten for kun 69 kr./md.

Zapp kan sørge for installationen. Vi har samarbejdsaftaler med dygtige og erfarne elektrikere i hele landet.

Ring til os og få en snak om dit behov, vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå dit behov og præsentere dig for mulighederne.