Hvilken ladeløsning skal man vælge?

Det kan være svært at få overblik over de mange forskellige ladeløsninger, der er på markedet. Med vores ladeboks-test gør vi det nemt og overskueligt for dig, at vælge den helt rigtige ladeløsning til dine behov.

Prøv ladeboks-testen herunder

hvilken ladeløsning skal man vælge

Find ud af, hvilken ladeløsning du har brug for

Når du skal afgøre, hvilken ladeløsning der passer bedst til dig, bør du tage et nærmere kig på det årlige antal kilometer, du kører. Antallet af kilometer har nemlig stor indflydelse på, hvilken løsning der er den mest økonomiske på lang sigt. 

Når du tager vores ladeboks test, vil du modtage vores anbefalinger, som forhåbentlig vil hjælpe dig med beslutningen om, hvilken ladeløsning til din elbil, du bør vælge.

Hvilke ladeløsninger findes der?

Når du skal oplade din bil, er der grundlæggende tre forskellige muligheder:

Når du skal finde den bedste ladeløsning, bør du undersøge dit kørselsmønster og afstemme, hvordan du forventer at oplade, da det vil have betydning for, hvilken løsning der er mest hensigtsmæssig at vælge.

Dette er afgørende for, hvilken ladeløsning du bør vælge

Flere faktorer spiller ind, når du skal vurdere, hvordan din bil skal lades op. Helt groft ridset op kan man sige, at de vigtige faktorer er:

Dit kørselsmønster, dvs. hvor ofte og hvor meget, du kører

  • Hvor mange kW din bil kan lade, og hvilke stik den er udstyret med
  • Hvor kraftig din elinstallation er derhjemme
  • Hvilke muligheder du har for at installere en ladeboks eller ladestander hjemme
  • Om du har det fint med at være afhængig af offentlige ladestandere
  • Om du f.eks. kan lade på dit arbejde og derfor har mindre ladebehov på andre tidspunkter
hvilken ladeboks skal jeg vælge

Hvilken ladeboks skal jeg vælge?

Det er vigtigt at overveje, hvilken ladeboks, der passer bedst til dine behov. En ting er at beslutte, om du bør vælge en med eller uden et abonnement, men en anden vigtig faktor er, hvilken ladeboks du bør vælge. 

Når du leder efter den bedste ladeboks til dine behov, er det afgørende at tage hensyn til, hvor mange kW ladeboksen skal kunne levere.

Vælg mellem 11 kW eller 22 kW

Ladeboksens kW påvirker, hvor hurtigt boksen oplader din elbil, og hvilken effekt du bør vælge, afhænger batteriets størrelse i din elbil. 

Hvis din bil har et stort batteri, bør du overveje en ladeboks med en højere kW-værdi. 

Generelt kan du vælge mellem en ladeboks med 11 kW eller en ladeboks med 22 kW. For de fleste vil en ladeboks med 11 kW være en tilstrækkelig løsning. 

Når du udfylder ladestander testen, vil du også få anbefalinger vedrørende, hvilken effekt ladeboksen bør have. 

Få mere at vide om den bedste ladeløsning til din elbil

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken ladeløsning der er den bedste for dig, står vi klar til at rådgive dig om vores produkter og muligheder. Du kan ringe til os på +45 4271 3730 eller skrive til os på kundeservice@zapp.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.