Vi har fremtidssikret virksomheder

Bliv inspireret af de forskellige løsninger vi udarbejdet fra vores fantastiske kunder.

Dynamisk strøm balancering

Boligforening Lindgreens Alle

6x Easee vægmonterede ladestationer. Der blev installeret Lokal wifi for at sikre en stabil forbindelse (ingen mobilnet signal i kælderen). Alle ladeboksene har dynamisk låst safbalancering, så du altid får maksimal opladning. Med 350 lejligheder i dette kompleks forventer vi snart at udvide til mange flere opladere, og Easee giver os fleksibilitet til at tilføje op til 101 opladere på et enkelt kredsløb. De er åbne for offentligheden, og alle kan begynde at oplade med blot en smartfone. Disse er Zapp-ejet og drevet af Zapp.

Fleet Management

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune valgte Zapp efter en omfattende budrunde. Zapp forsyner Holbæk oprindeligt med 110 opladere til at drive Holbæks hurtigt voksende bilpark af Kommunale-biler. Zapp vil installere Zaptec Pro forskellige steder i løbet af de næste par år. De første 110 opladere vil blive installeret ved udgangen af 2021, hvor 40 allerede skal færdiginstalleres inden august 2021. Zapp vil levere teknisk ekspertise, elrefusion og service af opladere, men de ejes af kommunen. Zapp var i stand til at levere den bedste og mest fleksible løsning til Holbæk Kommune, og vi ser frem til mange års vækst og samarbejdet med dem!

Fleksibel og effektiv løsning

Danish Crown – Holsted

Hos Danish Crown i Hoslted har Zapp installerede 2 Easee-opladere, som pilot projekt. Her er der mulighed for forskellige “prisgrupper”. Medarbejdere kan oplade til en meget attraktiv pris, og gæster til en anden pris. Danish Crown selv indstiller prisenerne, og Zapp klarer service. De har valgt kabler, der er låst til ladestationerne, så gæsterne ikke har brug for deres egne kabler.

Skalebar

Danish Crown – Vejle

Hos Danish Crown i Vejle har Zapp installerede 8 Easee-opladere, lige som Danish Crown Holsted, er der mulighed for forskellige “prisgrupper”. Easee er en meget effektiv løsning. Med fire opladere på en stang kan Danish Crown give 4 parkeringspladser adgang til opladere, med minimale installationskrav. Ingen wifi er påkrævet, opladerne kører gratis på 4G/mobilnet.

Elegant og diskret

Jutlandia Terminal A/S

Jutlandia i Esberg havde brug for en ladeløsning, der var fleksibel. Zapp installerede 8 Easee-opladere, der giver mulighed for forskellige “prisgrupper”. Nu kan Jutlanida-medarbejdere oplade til en meget attraktiv pris, og medarbejdere fra nærliggende virksomheder kan oplade til en anden pris og gæster til en tredje pris. Jutlandia kan selv indstille prisen, og vælge det prispunkt de finder passende. Fleksibel og effektiv løsning, kun Zapp giver disse muligheder.

Partnerskaber

Grundejerforening Pudebjaard

I samarbejde med Ladeløsning (en uafhængig konsulent inden for opladningsløsninger) leverede Zapp en enkelt Easee Home på et dobbelt stativ. Dette giver dem mulighed for let at udvide til to opladere. Denne lette udvidelsesmulighed gør Zapp-løsninger til en meget attraktiv og billig løsning for boligforeninger.

Enkle løsninger til det offentlig

Consatantin Hansens Gade i Carlsberg Byen

I samarbejde med Ladeløsning (en uafhængig konsulent inden for opladningsløsninger) leverede Zapp en enkelt Easee Home på et dobbelt stativ. Dette giver dem mulighed for let at udvide til to opladere. Denne lette udvidelsesmulighed gør Zapp-løsninger til en meget attraktiv og billig løsning for boligforeninger.

Effektiv

Andelboligforeningen Jonshøj

I samarbejde med Ladeløsning (en uafhængig konsulent inden for opladningsløsninger) leverede Zapp en enkelt Easee Home på et stativ. Zapp-løsninger er meget attraktiv og billig løsning for boligforeninger.

Perfekt til Startups

Symbion – Kontorfælleskab

Du ved, at du skal levere en smart og teknisk kyndig løsning, når Symbion ringer.

Som førende inden for hjælp til nystartede virksomheder erkendte Symbion at de havde brug for ladebokse til deres mere end 300 virksomheder. Symbion valgte Zapp til oprindeligt at levere 4 Easee Chargers. Disse opladere har forskellige “prisgrupper”, så de personer, der arbejder i Symbion-bygningen, betaler en pris og for gæster gælder en anden pris. Denne prisfleksibilitet kombineret med den lette mulighed for ekspandering af flere ladebokse gjorde Zapp til det nemme valg.

Enkelt og let

Haven’s Røgeri

Haven’s Røgeri ønskede en oplader, der var nem at bruge, så deres kunder kunne lade deres bil, mens de hentede røget fisk. Zapp leverede en enkelt Easee Home ladeboks. Nu kan alle inkl. udenlandske turister oplade kun ved hjælp af deres smartphone. Dette er en skalerbar løsning, og Havens Røgeri kan tilføje flere opladere til den eksisterende installation meget nemt.

Bedste løsning til bilforhandler

Dragholm Bilsalg

Dragholm Bilsalg sælger biler, inklusive el-biler. De har brug for en løsning til deres butik og for besøgende. De valgte tre Easee Home, en til butikken og to til offentlig brug. Alt, hvad en besøgende har brug for er en smartphone, og så kan de oplade på Dragholm!

Zapps første offentlige installation.

Dan Hostel, Haderslev

Zapp installerede en Easee Home og offentliggjorde det for mere end et år siden. På det tidspunkt var det den eneste oplader på et hotel i Haderslev. Danhostel har været i stand til at tilbyde denne opladningsløsning til alle deres kunder, så alle kan besøge dem uden bekymring om, hvor de skal oplade.

Total løsninger

Green Garage

Green Garage er en bilforhandler i Birkerød, der ønsker at tilbyde deres kunder en bedre opladningsløsning. De henvendte sig derfor til Zapp. Green Garage-kunder kan nu tilkøbe en zapp-oplader til deres køb, komplet inkl. installation.

Klar til at blive en del af Zapp?

Er I også klar til at blive fremtidssikret, så tag kontakt med os i dag og lad os snakke om jeres muligheder