Vi har fremtidssikret virksomheder

Bliv inspireret af de forskellige løsninger vi har udarbejdet i samarbejde med vores fantastiske kunder.

Lynlader – Nem betaling og tilgængelighed

Haderslev Kommune

Zapp & EWII har sammen opstillet den første lynlader i Haderslev Kommune. Laderen er en Alpitronic Hypercharger med 300 kW på to udtag. Lynladeren er opsat med Monta + kortterminal hvilket betyder at man utrolig nemt kan påbegynde en opladning med dit kreditkort, ladebrik eller monta appen. 

Zapp har stået for hele projektet og hyret dygtige installatører til opgaven.

ZAPP har landet kæmpeordre ved CPH

Københavns lufthavn

Københavns Lufthavn, ofte bare omtalt som CPH, vil etablere 1.350 ladestandere. Bag aftalen står bl.a. startupvirksomheden ZAPP og det store energiselskab EWII. Løsningen blev at samarbejde om udbuddet med energikoncernen EWII, der ejer en tredjedel af ZAPP. Ud over de to, er det aftalt, at ABB og Monta får opgaven med at sætte de mange ladere op i Danmarks største lufthavn.
I CPH er kommerciel direktør, Peter Krogsgaard, meget optaget af, hvordan lufthavnen kan bidrage til den grønne omstilling – blandt andet igennem EU-projektet ALIGHT, der fokuserer på at gøre europæisk flytrafik mere bæredygtigt.

”Med opsætningen af flere nye ladepunkter imødekommer vi både behovet hos både passagerer og medarbejdere i CPH. Vi glæder os til samarbejdet med Zapp, EWII og deres samarbejdspartnere”, fortæller kommerciel direktør Peter Krogsgaard.

Fleksibel ladeløsning – Parkeringsområde

Energikoncernen EWII

EWII har fået opstillet 4 Enelion Vertica, som hver især har 2 ladeudtag. Alle ladestanderne er på 4G og er forbundet med Monta, hvilket gør det nemt og overskueligt at vælge hvem og hvordan medarbejdere, gæster og offentligheden kan tilgå ladestanderen, og hvor meget det skal koste for hver prisgruppe. 

En rigtig god løsning til et åbent parkeringsareal.

Fleet Management

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune valgte Zapp efter en omfattende budrunde. Zapp forsyner kommunen med 110 opladere til at drive Holbæks hurtigt voksende bilpark af kommunale elbiler. Zapp vil installere Zaptec Pro forskellige steder i løbet af de næste par år. De første 110 opladere er blevet installeret ved udgangen af 2021, hvor 40 allerede var færdiginstalleret inden august 2021. Zapp  leverer teknisk ekspertise, elrefusion og service af opladere der ejes af kommunen. Zapp var i stand til at levere den bedste og mest fleksible løsning til Holbæk Kommune, og vi ser frem til mange års vækst og samarbejdet med dem!

Dynamisk strøm balancering

Boligforening Lindgreens Alle

6x Easee vægmonterede ladestationer. Der blev installeret lokal wifi for at sikre en stabil forbindelse (ingen mobilnet signal i kælderen). Alle ladeboksene har dynamisk låst afbalancering, så du altid får maksimal opladning. Med 350 lejligheder i dette kompleks forventer vi snart at udvide til mange flere opladere, og Easee giver os fleksibilitet til at tilføje op til 101 opladere på et enkelt kredsløb. De er åbne for offentligheden, og alle kan begynde at oplade med blot en smartphone. Disse er Zapp-ejet og drevet af Zapp.

Fleksible ladeløsninger til medarbejdere og gæster

Orifarm A/S

Medicinalvirksomheden Orifarm valgte Zapp til opsætning af ladestandere. Zapp har opstillet flere Enelion Vertica som hver især har 2 ladeudtag med 22kW max effekt. Zapp har fået opsat ladestanderne med Monta, hvilket gør det nemt og overskueligt at vælge hvem og hvordan medarbejdere og gæster kan tilgå ladestanderen, og hvor meget det skal koste. 

En stilren og skalerbar ladeløsningløsning 

Elegant og diskret

Jutlandia Terminal A/S

Jutlandia i Esbjerg havde brug for en ladeløsning, der var fleksibel. Zapp installerede 8 Easee-opladere, der giver mulighed for forskellige “prisgrupper”. Nu kan Jutlandia-medarbejdere oplade til en meget attraktiv pris, og medarbejdere fra nærliggende virksomheder kan oplade til en anden pris og gæster til en tredje pris. Jutlandia kan selv indstille prisen, og vælge det prispunkt de finder passende. Fleksibel og effektiv løsning – kun Zapp giver disse muligheder.

Fleksibel ladeløsning – delvist offentliggjort

3F - Aabenraa

3F valgte Zapp til opsætte en ladeløsning til deres parkeringsareal. Zapp har opstillet 2 x Enelion Vertica som hver især har 2 ladeudtag + en Zaptec Go til deres hoveddør. 3F har fået opsat ladestanderne med Monta, hvilket gør det nemt og overskueligt at vælge hvem og hvordan medarbejdere, gæster og offentligheden kan tilgå ladestanderen, og hvor meget det skal koste. 

En rigtig god løsning til en mindre/mellemstor organisation/virksomhed.

Partnerskaber

Grundejerforening Pudebjaard

I samarbejde med Ladeløsning (en uafhængig konsulent inden for opladningsløsninger) leverede Zapp en enkelt Easee Home på et dobbelt stativ. Dette giver dem mulighed for let at udvide til to opladere. Denne lette udvidelsesmulighed gør Zapp-løsninger til en meget attraktiv og billig løsning for boligforeninger.

Zapps første offentlige installation.

Dan Hostel, Haderslev

Zapp installerede en Easee Home og offentliggjorde det for mere end et år siden. På det tidspunkt var det den eneste oplader på et hotel i Haderslev. Danhostel har været i stand til at tilbyde denne opladningsløsning til alle deres kunder, så alle kan besøge dem uden bekymring om, hvor de skal oplade.

Total løsninger

Green Garage

Green Garage er en bilforhandler i Birkerød, der ønsker at tilbyde deres kunder en bedre opladningsløsning. De henvendte sig derfor til Zapp. Green Garage-kunder kan nu tilkøbe en zapp-oplader til deres køb, komplet inkl. installation.

Perfekt til Startups

Symbion – Kontorfælleskab

Du ved, at du skal levere en smart og teknisk kyndig løsning, når Symbion ringer.

Som førende inden for hjælp til nystartede virksomheder erkendte Symbion at de havde brug for ladebokse til deres mere end 300 virksomheder. Symbion valgte Zapp til oprindeligt at levere 4 Easee Chargers. Disse opladere har forskellige “prisgrupper”, så de personer, der arbejder i Symbion-bygningen, betaler en pris og for gæster gælder en anden pris. Denne prisfleksibilitet kombineret med den lette mulighed for ekspandering af flere ladebokse gjorde Zapp til det nemme valg.

Enkelt og let

Haven’s Røgeri

Haven’s Røgeri ønskede en oplader, der var nem at bruge, så deres kunder kunne lade deres bil, mens de hentede røget fisk. Zapp leverede en enkelt Easee Home ladeboks. Nu kan alle inkl. udenlandske turister oplade kun ved hjælp af deres smartphone. Dette er en skalerbar løsning, og Havens Røgeri kan tilføje flere opladere til den eksisterende installation meget nemt.

Bedste løsning til bilforhandler

Dragholm Bilsalg

Dragholm Bilsalg sælger biler, inklusive el-biler. De har brug for en løsning til deres butik og for besøgende. De valgte tre Easee Home, en til butikken og to til offentlig brug. Alt, hvad en besøgende har brug for er en smartphone, og så kan de oplade på Dragholm!

Klar til at blive en del af Zapp?

Er I også klar til at blive fremtidssikret, så tag kontakt med os i dag og lad os snakke om jeres muligheder