Zaptec Go vs. Easee Lite

Zaptec Go vs. Easee Lite

Når du skifter til en elbil, skal du overveje, hvilken ladeløsning, der netop passer til dit behov. Der findes nemlig flere forskellige ladeløsninger, og der kan være penge at spare på at vælge den, som bedst passer til dit behov og kørselsmønster.

Overordnet set skelner man mellem to forskellige ladeløsninger: de offentlige ladestandere og ladebokse, der installeres i hjemmet. Har du mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme, er det at foretrække, for du bliver mere uafhængig af tid og sted, du kan lade, når det passer dig, og du kan desuden spare en del penge, da det er dyrere at oplade din elbil på de offentlige ladestationer, end hvis du lader din elbil derhjemme.

Zaptec Go vs. Easee Lite - Hvad skal jeg vælge? 

Der findes mange forskellige ladebokse til elbiler, man kan vælge imellem, hvilket kan gøre det svært at finde lige netop den ladeløsning, der passer til ens behov og kørselsmønster.

Nogle af de mest populære ladebokse til elbiler er Zaptec Go og Easee Lite, der begge er kendt for at være innovative ladebokse af høj kvalitet, men hvad udmærker dem hver især?

Og hvad er forskellen på dem? Det gør vi dig klogere på her.

Zaptec Go

Zaptec Go er verdens mindste ladeboks. Selv om den er hele 80% mindre og lettere end lignende ladebokse på markedet, kan den oplade med 22 kW, der er den maksimale effekt. Dette gør Zaptec Go til en lille, men særdeles effektiv og stærk ladeboks.

Zaptec Go har indbygget WiFi og 4G LTE-M, der betyder, at boksen automatisk opdateres med de nyeste funktioner hele tiden. Desuden kan du tilslutte Zaptec go til appen “Monta”, der er en app, som sørger for, at du udnytter din ladeboks på den smartest mulige måde både økonomisk og klimavenligt set. Med “Monta” kan du bl.a. styre og overvåge dit strømforbrug, du kan justere opladningshastigheden, du kan planlægge opladningstider osv. 

Easee Lite

Easee Lite, som er den opgraderede version af Easee Home, er en ladeboks, der kan oplade med 11 kW som maksimal effekt. Dette sikrer en hurtig og effektiv opladning af din elbil. Ladeboksen er derudover udstyret med indbygget WiFi og 4G, der sikrer en nem adgang til funktioner og opdateringer. 

Desuden har Easee Lite en integreret fejlstrømsbeskyttelse, en DC-beskyttelse, som afbryder strømmen, hvis der opstår en fejl. Easee Lite kan også tilknyttes “Monta”, så du kan styre og overvåge dit strømforbrug. 

Sammenlign Zaptec Go og Easee Lite 

Begge ladebokse passer til alle elbiler, begge er godkendt til elrefusion, begge har en brugervenlig app-integration, og begge har en indbygget RFID-læser. Dit valg vil derfor i høj grad afhænge af dine præferencer og smag, da det drejer sig om to meget 'lige' kandidater. Herunder kan du få et overblik over, hvordan de to ladebokse adskiller sig fra hinanden:

Zaptec Go
Verdens mindste oplader
Maksimal effekt på 22 kW
Gratis indbygget WiFI og 4G netværk
Automatisk opdateringsfunktion
Livstidsinkluderet mobilnetværk
Seks forskellige farver
Passer til alle elbiler

Pris fra: 4.795 kr.

Easee Lite
Moderne og diskret design
Maksimal effekt på 11 kW
WIFI og indbygget 4G netværk
Automatisk opdatering
Smart appintegration
Nem at installere og vedligeholde
Passer til alle elbiler

Pris fra: 4.199 kr.ladeboks til elbil uden abonnement

Brug for hjælp til valget mellem Zaptec og Easee?

Hvis du har brug for hjælp til at vælge mellem Zaptec Go eller Easee Lite? Så kontakt Zapp på + 45 42 71 37 30 eller skriv på kundeservice@zapp.dk.

Så hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken ladeboks, der passer til dit behov og dit kørselsmønster. Vores specialister sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.